1. MÁJ 2014

Vegetariánsky tataráčik

Pozeráte nebíčko v papuľke? Ak áno, určite ste videli, ako Židek robil túto dobrotu. Hneď som ju musela vyskúšať a podarilo sa, dokonca som prekvapená, že má chuť naozaj ako tatarák!

Ingrediencie:

  • 1 pohárik sušených paradajok
  • 1 zväzok petržlenovej vňate
  • 2 PL nesolených nepražených arašidov
  • 2-3 struky cesnaku
  • 2 PL parmezánu (podľa chuti, môžete použiť aj viac, alebo nemusíte vôbec)
  • 1 dlc olivový olej (môžete použiť aj ľanový, bodliakový, orieškový....)

 
Postup:

Všetky suroviny dajte do mixéra. Aj keď odporúčam najskôr pomlieť arašidy, aby vám neostali v zmesi veľké kusy. Všetko poriadne zalejte olivovým olejom, lebo oriešky a celá zmes ho vpije naozaj veľa. Zmes by nemala byť suchá, olej pomôže, aby vznikla roztierateľná pasta. Najlepšie je, ak celá nátierka chvíľu odleží v chladničke a všetky chute sa prepoja.

 


Autor článku

bencova

Zuzana Benčová

Aktívne sa venujem zdravému životnému štýlu, najmä zdravému vareniu. Som zakladateľkou stránky www.fitrecepty.com, kde zverejňujem svoje bezmäsité recepty spolu s FOTO postupom, a tiež všetko dôležité o zdraví a výžive. A sem tam aj pár príbehov naviac, aby sme pri snahe zdravo variť nezabudli žiť, radovať sa a milovať :)

http://www.fitrecepty.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Vegetariánsky tataráčik

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.