28. APR 2015

Tuniakové hamburgery

Tuniak by nemal v jedálničku športovca chýbať. 

Suroviny: 

  • 1 plechovku tuniaka (cca 130 g) 
  • 2 vajcia
  • 1 PL strúhanky (môžte rozmixovať a použiť aj ovsené vločky)
  • korenie podľa chuti

Postup:

Do misky si dáme obsah plechovky tuniaka bez oleja a vlastnej šťavy. Pridáme dve cele vajíčka. Okoreníme, vidličkou premiešame(rozmačkáme) na hmotu. K vytvoreniu hustejšej hmoty prisypeme trošku strúhanky (alebo pomleté ovsené vločky) a zase premiešame. Hmotu rozdelíme na teflónovú panvicu na 4 diely a smažíme bez oleja. Až sa hmota začne spájať opatrne niekoľkokrát obrátime. Smažíme dozlatista. 

Prílohu si zvolíme podľa vlastného výberu. Môže to byť celozrnná žemľa alebo ryža.

Odporúčame prečítať: Tuniakový šalát

Zdroj receptu: https://www.facebook.com/danypokornyfitness/photos/pb.1065490223477150.-2207520000.1429546333./1069357283090444/?type=3&theater


Autor článku

Dany

Dany Pokorný

Za rok sa vypracoval na svalovca vďaka tvrdým tréningom a zdravej strave. Za tento krátky čas sa stihol vďaka svojej pevnej vôli, odhodlaniu, tvrdej drine v posilňovni, správnej strave a zdravému životnému štýlu vypracovať do takej formy, ktorú mu môže veľa ľudí ticho závidieť. Fitnes ho chytilo natoľko, že všetok svoj voľný čas venuje cvičeniu a deň čo deň ide za svojím snom stať sa profesionálnym fitnes športovcom. Jedným z jeho cieľov je aj motivácia ľudí k tomu, aby zmenili svoj život k lepšiemu.

https://www.facebook.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Tuniakové hamburgery

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.