19. MÁJ 2015

Stredomorská frittata plná byliniek

Bylinková omeleta je skvelá na obed alebo večeru. 

Čo budeme potrebovať?

  • olivový olej na varenie (ghee maslo)
  • 6 koktailových paradajok 
  • ½  červenej cibule
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 5-6 čiernych olív
  • 3 veľké vajíčka
  • malá hrsť čerstvej petržlenovej vňate 
  • malá hrsť čerstvej bazalky (rukoly)
  • malá hrsť čerstvej mäty 
  • štipka kurkumy
  • morská soľ (himalájska soľ)
  • mleté čierne korenie 

Ako budeme postupovať?

Na malej panvici rozohrejeme olivový olej (ghee maslo), pridáme nakrájanú červenú cibuľku a cesnak. Chvíľku dusíme, kým cibuľka trošku nezmäkne, potom pridáme paradajky a olivy. V malej miske si rozšľaháme vajíčka, posolíme, okoreníme a primiešame posekané bylinky. Zmes nalejeme na panvicu, nemiešame. Panvicu necháme stáť 5-6 minút, aby nám omeleta "došla". 

Odporúčame prečítať: Špenátová omeleta so sušenými paradajkami

Zdroj receptu: http://fitshaker.sk/ocistny-den-c-5-stredomorska-frittata-plna-byliniek/


Autor článku

Fitshaker

Fitshaker .sk

Fitshaker je virtuálne fitko pre ženy, kde si môžu zacvičiť svoje obľúbená cvičenia v pohodlí svojho domova prostredníctvom videí. Ideálne pre všetky zaneprázdnené ženy, mamičky, či tehuľky, ktorým záleží na svojej postave.

http://www.fitshaker.sk

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Stredomorská frittata plná byliniek

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.