10. FEB 2015

Špenátová omeleta so sušenými paradajkami

Túto omeletu si môžete pripraviť aj počas zimných mesiacov. 

(bez obsahu laktózy, nízky obsah lepku, bez cukru)
Čas prípravy: menej ako 40 minút 
Doba varenia: menej ako 30 minút 

Suroviny na 8 porcií:

  • 3 domáce vajcia (alebo vajcia z voľného chovu) 
  • 50 g sušených paradajok 
  • 50 g špenátu 
  • 1 ČL čerstvo nasekaného kôpru 
  • korenie

Príprava:

Paradajky necháme namočené v teplej vode 15 minút. Vodu vylejeme a paradajky pokrájame na malé kocky. Vajcia rozšľaháme pomocou ručného šľahača. Pridáme pokrájané paradajky, špenát, kôpor a korenie. Omeletovú zmes vylejeme do foriem a pečieme v rúre asi 25 minút (180 ºC).

Odporúčame prečítať: Bielková omeleta s pečenou kari zeleninou


Autor článku

Superfitmonkey

Alesya Volpi Radkovska

Alesya Volpi sa narodila na Ukrajine a už v štyroch rokoch začala navštevovať svoje prvé hodiny tanca. Nikdy neostala len pri jednom tanečnom štýle, ale snažila sa zdokonaľovať v rôznych tanečných štýloch: moderný tanec, hip-hop, dancehall, reggae ton, balet a nakoniec twerk. S cieľom vytvoriť dokonale vyvážený životný štýl pre každú ženu, Alesya cestovala po celom svete aby študovala rôzne formy životných štýlov a zistila, čo funguje najlepšie pre ženy rôznych národností. V súčastnosti je Alesya profesionálnou choreografkou, fitness inštruktorkou a odborníčkou na výživu. Žije na Slovensku so svojím manželom a dvojročným synom. V roku 2015 Alesya vytvorila nový sexy a stimulujúci tanečný fitness životný štýl - GLAMNESS.

https://glamness.com

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Špenátová omeleta so sušenými paradajkami

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.