21. MAR 2015

Ryžové rezance na čínsky spôsob

Z času na čas dostanem chuť na rezance. Pretože potraviny z bielej múky nekonzumujem, našla som si zdravšiu a hlavne chutnejšiu alternatívu.

Čo potrebujeme na prípravu? 

  • 1 balenie ryžových rezancov
  • 1 pór
  • šampiňóny alebo huby podľa chuti
  • zelené fazuľky
  • čínske korenie
  • inú zeleninu podľa chuti
  • olivový alebo kokosový olej

Ako na to? 

Najskôr si pripravíme rezance. Návod je veľmi jednoduchý, nájdeme ho na zadnej strane obalu. (V prípade, že ho nenájdeme: rezance dáme do vriacej vody na 3-5 minút, scedíme ich a prepláchneme vodou.) Po príprave rezancov si nakrájame zeleninu, ktorú podusíme na panvici a do zeleninovej zmesi pridáme korenie podľa chuti. Keď sa nám voda odparí, pridáme trošku oleja, prisypeme rezance a všetko spolu “osmahneme”. 

Odporúčame prečítať: Ázijský šalát s krevetami

Zdroj receptu: http://fitshaker.sk/ryzove-rezance-na-cinsky-sposob/


Autor článku

Fitshaker

Fitshaker .sk

Fitshaker je virtuálne fitko pre ženy, kde si môžu zacvičiť svoje obľúbená cvičenia v pohodlí svojho domova prostredníctvom videí. Ideálne pre všetky zaneprázdnené ženy, mamičky, či tehuľky, ktorým záleží na svojej postave.

http://www.fitshaker.sk

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Ryžové rezance na čínsky spôsob

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.