13. MAR 2015

Raw kešu-paradajkovo-syrový šalát

Šaláty sú neodmysliteľnou súčasťou zdravého jedálnička a tento v ňom nesmie chýbať. 

(bez obsahu laktózy, bez lepku, bezvaječný, bez cukru, raw)
Čas prípravy: menej ako 30 minút

Suroviny na 4 porcie: 

Na prípravu raw kešu-paradajkového syra

  • 100 g kešu orechov
  • 60 g bio sušených paradajok
  • mix čiernych a bielych sezamových semienok
  • biele korenie

Na prípravu šalátu:

  • 200 g rukoly
  • 1 avokádo
  • 100 g cherry paradajok
  • provensálske korenie
  • panenský olivový olej
  • bio vínny ocot

Príprava:

Príprava raw kešu-paradajkového syra

Do mixéra dáme kešu oriešky, bio sušené paradajky a korenie. Dobre rozmixujeme na hladkú pastu. Z pasty formujeme malé guličky, ktoré obalíme v mixe čiernych a bielych sezamových semienok. Pripravíme si ingrediencie na šalát. Umyjeme rukolu, paradajky a avokádo. Cherry paradajky rozkrojíme na 2 časti. Avokádo pokrájame na malé kocky. A vytvoríme si šalát. Na spodok umiestnime rukolu, potom niekoľko paradajok a nakoniec avokádo. Do stredu poukladáme guličky raw kešu-paradajkového syra. Pokvapkáme panenským olivovým olejom, bio vínnym octom a okoreníme provensálskym korením.   

Odporúčame prečítať: Ázijský šalát s krevetami


Autor článku

Superfitmonkey

Alesya Volpi Radkovska

Alesya Volpi sa narodila na Ukrajine a už v štyroch rokoch začala navštevovať svoje prvé hodiny tanca. Nikdy neostala len pri jednom tanečnom štýle, ale snažila sa zdokonaľovať v rôznych tanečných štýloch: moderný tanec, hip-hop, dancehall, reggae ton, balet a nakoniec twerk. S cieľom vytvoriť dokonale vyvážený životný štýl pre každú ženu, Alesya cestovala po celom svete aby študovala rôzne formy životných štýlov a zistila, čo funguje najlepšie pre ženy rôznych národností. V súčastnosti je Alesya profesionálnou choreografkou, fitness inštruktorkou a odborníčkou na výživu. Žije na Slovensku so svojím manželom a dvojročným synom. V roku 2015 Alesya vytvorila nový sexy a stimulujúci tanečný fitness životný štýl - GLAMNESS.

https://glamness.com

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Raw kešu-paradajkovo-syrový šalát

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.