27. MÁJ 2015

Pečené rybacie guľky

Hlavnou ingredienciou je tuniak alebo losos.

Ingrediencie:

  • 250 g tuniaka, alebo lososa (konzervovaný, alebo čerstvý)
  • 20 g ovsených vločiek
  • 1 vajce
  • morská soľ
  • čierne mleté korenie
  • cesnakové korenie

Postup: 

Ovsené vločky najemno pomelieme, alebo rozmixujeme. Následne ich v miske rozmiešame spolu s tuniakom, alebo lososom (ak použijeme konzervovanú rybu, zbavíme ju šťavy), vajíčkom a korením podľa chuti. Z cesta tvarujeme guľky, ktoré uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Guľky pečieme 20 minút pri 180 stupňoch Celzia. Hotové guľky servírujeme teplé, najlepšie spolu s jogurtovou, kôprovou alebo paradajkovou omáčkou. 

Ľudia, ktorí čítali tento článok, sa tiež zaujímajú o:

Pečená treska so špenátom a tekvicou hokaidoPečená treska so špenátom a tekvicou hokaido
Jedlo, ktoré je výborné na obed alebo večeru. 

 

Zdroj receptu: https://www.facebook.com/HDfitnesss/photos/pb.205152112996501.-2207520000.1431891871./430975900414120/?type=3&theater

Autor článku

Michael.achberger@gmail.com

Michael Achberger

Som profesionalny osobny trener. Fitnessu sa uz venujem viac ako 12 rokov. Vo svojej profesii sa venujem vyraznejsie uprave stravovacich navykov a hladaniu novych sposob vyzivy a novych trendov v oblasti treningovych planov. Za posledne dva roky som sa zacal venovat aj publikacnej cinnosti, kde sa snazim informovat a posuvat informacie, ktore by dopomohli v dosahovani cielov nielen mojej klientele, ale aj sirsej verejnosti. Tesi ma uspech nielen mojich klientov, ale aj vsetkych, ktori sa rozhodli ist cestou fitnessu.

https://www.facebook.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Pečené rybacie guľky

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 858
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.