2. DEC 2013

Parená kari brokolica zapekaná so syrom s modrou plesňou a sézamom

Zelenina na večeru ? Áno, áno a ešte raz áno. Ugrilujte si ju, urobte si šalát, polievku, alebo ju len tak chrumajte priamo z chladničky. Jedzte večer zeleninu. V mojich večerných zeleninových receptoch uvidíte, že zelenina môže byť chutná, ba dokonca doslova nabitá chuťami. Tak poďme na to!

Na prípravu 2 porcií potrebujeme:

1 čerstvú brokolicu (alebo 1 sáčok mrazenej brokolice), 1 syr s modrou plesňou, 1 PL sézamu, 1 PL olivový olej, 1 ČL mletého kari korenia, soľ, biele korenie

Postup prípravy:

Brokolicu naparíme (v parnom hrnci, alebo nad hrncom v sitku), naparenú ju dáme bokom, posolíme, okoreníme, posypeme kari korením, olivovým olejom a dobre premiešame. Posypeme syrom s modrou plesňou a sézamom. Pečieme na maxime, kým syr nezozlátne. Mimoriadne jednoduché, ale super chutné večerné jedlo.




Autor článku

zdravienatanieri

Natália Spišiaková

Milujem jedlo! Jedlo je moja závislosť a preto si musím vyberať. Až vekom som došla k uvedomeniu, že telo nie je „kuka nádoba“, ale dar, o ktorý sa treba starať, rozmaznávať ho a lahodiť mu. Všetka starostlivosť sa nám v dobrom vráti. Keďže mám hlavu plnú super zdravých receptov, cítila som potrebu podeliť sa s ostatnými.

http://www.zdravienatanieri.sk/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Parená kari brokolica zapekaná so syrom s modrou plesňou a sézamom

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 852
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.