5. MAR 2015

Oslnivé raw raňajky z ovsených vločiek s malinami a marhuľami

Ovsené vločky k raňajkám patria. Takto chutia naozaj výnimočne. 

Čas prípravy: menej ako 20 minút

Suroviny na 4 porcie: 

  • 200 ml mandľového mlieka
  • 5 PL ovsených vločiek
  • 1 zrelý banán
  • 200 g malín
  • 20 ks sušených marhúľ
  • 3 ČL chia semienok
  • 1 PL medu
  • bio vanilkový prášok

Príprava:

Sušené marhuľe necháme odmočiť vo vode na 15 minút a potom vysušíme pomocou kuchynskej utierky. Mandľové mlieko, ovsené vločky, banán, chia semienka, med a vanilkový prášok spolu rozmixujeme v mixéri asi 5 minút na hladký krém. Na dno pohára navrstvíme 50 g malín, na to poukladáme 5 kusov marhúľ. Ovocie zalejeme 3-4 lyžicami krému z ovsených vloček. Postup opakujeme, pokiaľ pohár nenaplníme po okraj. Nakoniec ozdobíme malinami, bio hrozienkami, bio brusnicami a kokosovými lupienkami.


Autor článku

Superfitmonkey

Alesya Volpi Radkovska

Alesya Volpi sa narodila na Ukrajine a už v štyroch rokoch začala navštevovať svoje prvé hodiny tanca. Nikdy neostala len pri jednom tanečnom štýle, ale snažila sa zdokonaľovať v rôznych tanečných štýloch: moderný tanec, hip-hop, dancehall, reggae ton, balet a nakoniec twerk. S cieľom vytvoriť dokonale vyvážený životný štýl pre každú ženu, Alesya cestovala po celom svete aby študovala rôzne formy životných štýlov a zistila, čo funguje najlepšie pre ženy rôznych národností. V súčastnosti je Alesya profesionálnou choreografkou, fitness inštruktorkou a odborníčkou na výživu. Žije na Slovensku so svojím manželom a dvojročným synom. V roku 2015 Alesya vytvorila nový sexy a stimulujúci tanečný fitness životný štýl - GLAMNESS.

https://glamness.com

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Oslnivé raw raňajky z ovsených vločiek s malinami a marhuľami

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 858
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.