29. MÁJ 2013

Nátierka z cíceru a reďkovkových listov

Netradičná nátierka, ktorá obsahuje strukoviny, ovsené vločky a zeleninu. Chutná, zdravá a výživna.

SUROVINY

Listy z troch balíčkov červenej reďkovky
500g sterilizovaného cíceru
soľ, čierne korenie, 1dcl olivového oleja
150g špaldových vločiek
1 PL balzamikového octu
250 g zmäknutého masla, alebo kokosový olej na domiešanie

ZABEZPEČENIE

Mixér s nádobou (váza), doska na krájanie, mažiarik alebo mylnček na korenie, misa na vymiešanie nátierky, nôž

cicerova pomazankaii

POSTUP

Do mixéra dáte reďkovkové listy, sterilizovaný cícer, špaldové vločky, soľ, korenie a olivový olej, môžete vmiešať maslo.


Autor článku

Henrieta

Henrieta Peškovičová

Jedlo pripravujem z toho, čo príroda ponúka. Založila som projekt Food and Figure R-evolution, kde majú miesto tí, ktorí chcú prejsť na zdravší životný štýl. Nie som lekár, nie som vedec, som len človek, ktorý si váži to, čo na Zemi dostal k tomu, aby mohol žiť." Jej ďalšie recepty nájdete aj na:

https://www.facebook.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Nátierka z cíceru a reďkovkových listov

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 858
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.