Medvedie labky

Medvedie labky nemusíte piecť iba na Vianoce, ich zdravšiu verziu ocení každá návšteva!

Medvedie labky
10. JAN 2014

Ingrediencie:

  • 250g špaldovej múky
  • 200g masla
  • ½ ČL kypriaceho prášku do pečiva
  • 120g pomletých vlašských orechov
  • 1 vajce
  • ½ ČL škorice
  • 1/2 ČL rozdrvených klinčekov
  • ½ ČL semiačok z vanilkových luskov
  • 1ČL rumu
  • 1ČL kakaa

Postup:

Všetky ingrediencie spolu dôkladne premiešame a plníme do maslom vymastených formičiek. Pečieme na 180 stupňoch Celzia.


Autor článku

foodbloggerka

Tatiana Leová

Už odmalička som sa rada motala v kuchyni. Rada varím tradičné veci netradične, niekedy cielene vyhľadávam netradičné ingrediencie a snažím sa ich zakomponovať do jedla. Pri varení kladiem dôraz na kvalitné sezónne a lokálne suroviny, ktoré neprecestovali polku zemegule a veľa vecí si vyrábam sama doma.

http://foodbloger.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (1)

Diskusia k článku - Medvedie labky

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

betkova.katarina@gmail.com
betkova.katarina
 15.12.2014 21:07

A to sa nicim nesladi?

 

 

TOP články

    Desiatujete každý deň?
    Áno, desiata je dôležitá.
    Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
    Nie, nikdy na to nemám čas.

    Celkom hlasovalo: 1973
    Archív ankiet

    Odber newsletterov
    Tip pre redakciu
    Poslať článok

    Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.