3. JAN 2014

Mandľové sušienky

Mandľové sušienky neobsahujú bielu múku ani cukor. Sú zdravé a vynikajúco chutia. Veď vyskúšajte sami!

Ingrediencie:

  • 250g mandlí
  • 50g vlašských orechov
  • 4 ČL stévie
  • 5 bielok

Postup:

Mandle  s orechmi pomelieme, pridáme stéviu a 5 vyšľahaných bielok. Cca 20minút zmes miešame, potom z nej vytvarujeme guľky, roztlačíme na hrúbku asi 1cm a ozdobíme polovicou mandle. Pečieme v rozohriatej rúre na 150-170 stupňoch C.


Autor článku

foodbloggerka

Tatiana Leová

Už odmalička som sa rada motala v kuchyni. Rada varím tradičné veci netradične, niekedy cielene vyhľadávam netradičné ingrediencie a snažím sa ich zakomponovať do jedla. Pri varení kladiem dôraz na kvalitné sezónne a lokálne suroviny, ktoré neprecestovali polku zemegule a veľa vecí si vyrábam sama doma.

http://foodbloger.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (1)

Diskusia k článku - Mandľové sušienky

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

rasto.belani@gmail.com
rasto.belani
 9.5.2015 19:26

A ako dlho pecieme?

 

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.