30. MAR 2014

Kuracie rezne s karí, jablkami a cibuľou

Neviete, čo si dať dnes na obed? Vyskúšajte tento chutný recept, potešíte naozaj celú rodinu.

(pre 4 osoby)

Suroviny:

  • 4 kuracie rezne
  • 2 sladkokyslé jablká
  • 2 cibule
  • 2 ČL karí korenia
  • 150 ml sladkej smotany na varenie
  • 2 ČL francúzskej horčice dijonského typu  s medovou príchuťou
  • soľ
  • rastlinný olej

Postup:

Rezne umyte, osušte, jemne naklepte a osoľte.
Vo veľkej panvici zahrejte rastlinný olej a rezne prudko opečte z obidvoch strán, tak aby „chytili“ zlatistú farbu.
Cibuľu nakrájate na tenké kolieska, jablko na malé kocky,zmiernite plameň, cibuľu a jablká pridajte k mäsu, prikryte pokrievkou a nechajte cca 5 minút podusiť.
Do misky nalejte sladkú smotanu, prisypte karí korenie a medovú horčicu. Metličkou premiešajte.
Smotanovú zmes prilejte k mäsu, cca 1 minútu spolu povarte a potom odstavte.
Prikryte pokrievkou a nechajte ešte 10 minút prikryté postáť – smotana jemne zhustne a chute sa prepoja.
Podávajte s ryžou alebo s jednoduchým listovým šalátom.

Zdroj foto: www.freedigitalphotos.net (artemisphoto)

Autor článku

fit

FIT štýl

FITštýl je inteligentný časopis pre dnešnú ženu, bez ohľadu na vek. Informuje o novinkách vo svete starostlivosti o zdravie, módy, krásy, technológií a aktívneho životného štýlu. V novom čísle nájdete aj rozhovor so Zuzkou Light!

http://www.casopisfitstyl.sk/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Kuracie rezne s karí, jablkami a cibuľou

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 858
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.