4. JAN 2013

Krupicové raňajky

Jana Šimkovičová

Máte rána, kedy špekulujete, čo by ste si dali na raňajky? Ak hľadáte zmenu, zároveň zdravú a výživnu, máme pre vás ten správny recept. Tentokrát vám ho prinášame formou videa a je obohatný o kopec zaujímavých informácii o zdravých surovinách.

Tento recept nepotrebuje veľa slov. Dôvod je ten, že pri jeho zrode sme boli osobne. A celý recept s postupom sme vám jednoducho natočili. Neuvidíte tu len postup, ako zdravé raňajky v podobe celozrnej špaldovej krupicovej kaše pripraviť. Henrieta Peškovičová, ktorá sa okrem iného venuje zdravej strave a vareniu nám počas prípravy prezradila aj kopec zaujímavých tipov o zdravých surovinách ako amarant, špalda, stévia a iné.

Video sa zrodila na medicínskom workshope v Bratislave. Henrieta Peškovičová túto celozrnú špaldovú krupicovú kašu uvarila špeciálne lekárom, pre ktorých bol workshop zorganizovaný. Kašu sme ochutnali aj my a bola tak výborná, že sme vám ju jednoducho museli sprostredkovať.


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Krupicové raňajky

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 858
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.