25. APR 2015

Karfiolové rizoto

Čo poviete na karfiolové rizoto ako dnešné menu? 

Suroviny: 

  • polovica karfiolu 
  • menšia cibuľa
  • jarná cibuľka
  • 5 strúčikov cesnaku
  • 1,5 ks červenej papriky nakrájanej na kúsky
  • 20 g kvalitného masla, alebo kokosový olej
  • 10 ks šampiňónov
  • soľ, korenie, kurkuma, zázvor, strúhaný kokos, čili
  • hrsť mrazeného hrášku, alebo kukurice
  • šťava z polovice citróna 
  • dve hrste čerstvého špenátu

Postup: 

Na masle, alebo kokosovom oleji opražíme všetku cibuľu a huby. Medzitým na hrubom strúhadle nakrájame karfiol bez stopky. Keď je cibuľka zlatistá, pridáme kúsky cesnaku a chvíľu opražíme. Pridáme nastrúhaný karfiol, osolíme, koreníme a pridáme všetky ďalšie koreniny a kokos. Prilejem deci vody a prikryjeme. Za občasného miešania necháme vodu odpariť, a keď bude karfiol hotový, pridáme citrónovú šťavu, premiešame a vypneme. Pridáme špenát. Necháme dôjsť pod pokrievkou a podávame. 

Odporúčame prečítať: Rizoto s grilovanou zeleninou
 

Zdroj receptu: https://www.facebook.com/1489891241224515/photos/a.1489893344557638.1073741826.1489891241224515/1627746047439033/?type=1&theater

Autor článku

viktor

Viktor Vincze

Som tréner kulturistiky, fitness a silového trojboja. Celoživotný športovec a momentálne už aj pretekár v kategórii Men's Physique a v budúcnosti aj v kulturistike. K svojim klientom pristupujem komplexne. Okrem tréningov im radím aj v oblasti výživy a doplnkov, rovnako ako aj pri formovaní postavy a prípravy na súťaže.

https://www.facebook.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Karfiolové rizoto

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.