25. APR 2015

Karfiolové rizoto

Čo poviete na karfiolové rizoto ako dnešné menu? 

Suroviny: 

  • polovica karfiolu 
  • menšia cibuľa
  • jarná cibuľka
  • 5 strúčikov cesnaku
  • 1,5 ks červenej papriky nakrájanej na kúsky
  • 20 g kvalitného masla, alebo kokosový olej
  • 10 ks šampiňónov
  • soľ, korenie, kurkuma, zázvor, strúhaný kokos, čili
  • hrsť mrazeného hrášku, alebo kukurice
  • šťava z polovice citróna 
  • dve hrste čerstvého špenátu

Postup: 

Na masle, alebo kokosovom oleji opražíme všetku cibuľu a huby. Medzitým na hrubom strúhadle nakrájame karfiol bez stopky. Keď je cibuľka zlatistá, pridáme kúsky cesnaku a chvíľu opražíme. Pridáme nastrúhaný karfiol, osolíme, koreníme a pridáme všetky ďalšie koreniny a kokos. Prilejem deci vody a prikryjeme. Za občasného miešania necháme vodu odpariť, a keď bude karfiol hotový, pridáme citrónovú šťavu, premiešame a vypneme. Pridáme špenát. Necháme dôjsť pod pokrievkou a podávame. 

Odporúčame prečítať: Rizoto s grilovanou zeleninou
 

Zdroj receptu: https://www.facebook.com/1489891241224515/photos/a.1489893344557638.1073741826.1489891241224515/1627746047439033/?type=1&theater

Autor článku

viktor

Viktor Vincze

Som tréner kulturistiky, fitness a silového trojboja. Celoživotný športovec a momentálne už aj pretekár v kategórii Men's Physique a v budúcnosti aj v kulturistike. K svojim klientom pristupujem komplexne. Okrem tréningov im radím aj v oblasti výživy a doplnkov, rovnako ako aj pri formovaní postavy a prípravy na súťaže.

https://www.facebook.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (1)

Diskusia k článku - Karfiolové rizoto

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

hromadkova.johana@gmail.com
hromadkova.johana
 6.5.2017 17:13

skúsim

 

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 1201
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.