7. JAN 2014

Jemné pyré z 3 druhov zeleniny

Broňa Horváthová

Šošovica, mrkva a petržlen. To sú tri hlavné ingrediencie na prípravu tohto pokrmu.

Na 2 porcie si pripravte
 

  • hrnček červenej šošovice
  • 5 mrkiev, použila som mladé, šťavnaté
  • 2 veľké petržleny
  • kúsok masla
  • soľ


Do hrnca hodíte šošovicu, na kocky nakrájané mrkvy a petržleny, zalejete vodou, osolíte a varíte do zmäknutia. Ja som nepočkala, kým sa vyparí všetka voda, ale trošku som jej nechala. Potom všetko rozmixovala tyčovým mixérom, pridala trošičku masielka a ochutila soľou. Jasné, že vegáni môžu nahradiť maslo olivovým olejom!

Zdroj: http://www.delisssima.com/2013/02/jemne-pyre-z-3-druhov-zeleniny.html 


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Jemné pyré z 3 druhov zeleniny

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 858
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.