15. APR 2015

Bezlepkové trojuholníčky

Milujem rýchle a jednoduché recepty. Ak sú navyše chutné, zdravé a bezlepkové, je to skvelé. 

Suroviny: 

  • 200 g cícerovej múky
  • 300 ml vlažnej vody
  • 5 PL olivového oleja

Na dochutenie:

  • himalájska soľ
  • rôzne obľúbené bylinky, korenie, semienka podľa chuti a nálady

Postup: 

Múku s vodou zmiešame, postupne pridávame olivový olej a soľ. Necháme chvíľku postáť, rozotrieme na plech, vystlaný papierom na pečenie, posypeme obľúbenými semienkami a bylinkami (ja som pridala provensálske bylinky do cesta a posypala som ho na plechu sezamovými, slnečnicovými a ľanovými semienkami). Pečieme pri 200 °C cca 20 minút.  Hotové pečivo nakrájame na trojuholníčky a podávame so zeleninkou a rôznymi nátierkami. Skvelá je kombinácia cottage cheesu s cesnakom. Vhodné sú aj cícerové chrumky alebo varený cícer.

Odporúčame prečítať: Celozrnný mandľový chlebík z domácej pekárne

Zdroj receptu: http://fitshaker.sk/bezlepkove-trojuholnicky-3-ingrediencie-a-5-minut-pripravy/

Autor článku

Fitshaker

Fitshaker .sk

Fitshaker je virtuálne fitko pre ženy, kde si môžu zacvičiť svoje obľúbená cvičenia v pohodlí svojho domova prostredníctvom videí. Ideálne pre všetky zaneprázdnené ženy, mamičky, či tehuľky, ktorým záleží na svojej postave.

http://www.fitshaker.sk

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Bezlepkové trojuholníčky

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 851
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.