28. JAN 2015

Banánové pusinky s arašidovým maslom

Jednoduché, rýchle a chutné banánové pusinky s arašidovým maslom.

Suroviny: 

  • banány
  • arašidové maslo (mandľové alebo kešu)
  • horká čokoláda 

Postup: 

Banán nakrájame na kolieska a rozložíme na papier na pečenie. Každý kúsok natrieme arašidovým, alebo iným orechovým maslom, prikryjeme druhým kolieskom banánu a vložíme na 3 hodiny do mrazničky. Zatiaľ si vo vodnom kúpeli rozpustíme horkú aspoň 60-percentnú čokoládu. A potom po jednom banány rýchlo ponárame (pomocou dvoch vidličiek) pusinky do čokolády. Chce to trochu zručnosti a rýchlosti, ale zvládnete to. Potom pusinky dáme znovu aspoň na 1 hodinu do mrazničky.

Odporúčame prečítať: Banánovo-kokosové srdiečka

Zdroj receptu: https://www.facebook.com/1489891241224515/photos/pb.1489891241224515.-2207520000.1421928178./1574230702790568/?type=3&theater

Autor článku

viktor

Viktor Vincze

Som tréner kulturistiky, fitness a silového trojboja. Celoživotný športovec a momentálne už aj pretekár v kategórii Men's Physique a v budúcnosti aj v kulturistike. K svojim klientom pristupujem komplexne. Okrem tréningov im radím aj v oblasti výživy a doplnkov, rovnako ako aj pri formovaní postavy a prípravy na súťaže.

https://www.facebook.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Banánové pusinky s arašidovým maslom

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.