Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Jablkový chlieb
8
DEC
Jablkový chlieb

Jablkový chlieb sa v časti Európy pripravuje v adventnom čase. 

Celý článok
Bezlepkové perníčky
Bezlepkové perníčky
7
DEC

Základom je buď teffová, alebo tapioková, alebo ciroková múka.

Parížske rožky
Parížske rožky
6
DEC

Už pomaly premýšľate nad vianočným pečením? Máme tu pre vás ďalšiu skvelú inšpiráciu.

Čokoládový raw koláčik
Čokoládový raw koláčik
5
DEC

Kešu oriešky majú množstvo zdravotných výhod a použijete ich aj v tomto recepte. 

Domáce zemiakovo-batatové gnocchi

Gnocchi (gňoky) poznáme ako typické talianske jedlo.

Hovädzí vývar
Hovädzí vývar
1
DEC

Čo navariť a ako posilniť imunitný systém? Odpoveďou je určite vývar z mäsa a kostí s troškou pálivejšieho korenia.

Perníkový závin
Perníkový závin
30
NOV

Chuť perníka „môžem" hocikedy, nielen na Vianoce.

Chrumkavé bezlepkové pagáčiky
Chrumkavé bezlepkové pagáčiky
29
NOV

Mrkva, ryža či olivový olej. To sú iba niektoré zo surovín, ktoré budete potrebovať. 

Domáci kokosový jogurt
Domáci kokosový jogurt
28
NOV

Kokosové mlieko je výborným zdrojom vitamínov, minerálov a kyseliny laurovej, ktorá sa nachádza aj v materskom mlieku.

Tekvicový chia puding
TEKVICOVÝ CHIA PUDING
25
NOV

Pri jeho jedení budete mať chuť zabaliť sa do deky a vychutnávať si ho so šálkou teplého čaju.

Gaštanový cheesecake s čokoládou
GAŠTANOVÝ CHEESECAKE S ČOKOLÁDOU
24
NOV

Jesenná dobrota, ktorá pohladí vaše chuťové poháriky.

Vegetariánsky tataráčik
Vegetariánsky tataráčik
23
NOV

Tataráčik nielen pre vegetariánov.

Dulovo-tekvicový nákyp s mandľovým mliekom

Nákyp má vynikajúcu chuť, prevoňanú zimnými koreninami. 

Pohánková sekaná

Sekaná z pohánky je nielen jednoduchá na prípravu, ale je tiež chutnou náhradou mäsovej verzie sekanej.

Pšenové guľky s kustovnicou a pistáciami
Pšenové guľky s kustovnicou a pistáciami bez pridaného cukru
18
NOV

Veľmi rýchly aj interaktívny recept na zdravú sladkosť. Čiže nezabudnite do prípravy zapojiť deti. 

Slivkovo-figová galetka s vlašskými orechmi
Slivkovo-figová galetka s vlašskými orechmi a orechovicou
17
NOV

Pri príprave sa príliš nenarobíte, náplň môžete kombinovať podľa sezóny alebo stavu chladničky a samotný výsledok je viac ako úžasný

Chlebové pivné žemličky
Chlebové pivné žemličky
16
NOV

Veľmi rada používam do chlebíka aj pivo. Čím tmavšie a silnejšie použijete, tým bude cesto hutnejšie.

Cviklová ovsená kaša
Cviklová ovsená kaša
15
NOV

Nevšedná, no chutná a zdravá kombinácia, čo poviete? 

Tekvicová torta s kešu
Tekvicová torta s kešu
14
NOV

Úplne neodolateľná záležitosť, ktorú budete chcieť piecť stále dookola.

Čokoládové cookies
Čokoládové cookies
11
NOV

Pomôžu vám zahnať pochmúrnu náladu, ktorá je spojená s tmavými a chladnými jesennými večermi. 

Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.