21. MAR 2016

Domáce bylinkové maslo

Je to super vec, vždy ho mám v chladničke. 

SUROVINY

Na prípravu potrebujeme

  • 1 veľkú hrudku domáceho masla 
  • 2 PL nasekanej petržlenovej vňate
  • 2 PL nasekanej pažítky
  • 3 listy nasekané bazalky
  • 1/2 ČL sušený cesnak
  • soľ podľa potreby 

POSTUP

Maslo necháme ohriať pri izbovej teplote, nech sa neskôr dobre mieša. Nasekáme bylinky a zmiešame ich s maslom, cesnakom a soľou. Zabalíme do potravinovej fólie, urobíme z masla foremný valček a dáme do chladničky. A potom už len odkrajujeme.

Zdroj receptu: Natália Spišiaková

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Ako vo fitnes výžive využiť orechové masláAko vo fitnes výžive využiť orechové maslá?

V súčasnej dobe sa na trhu objavujú stále viac a viac proteínové tyčinky a rôzne energetické nápoje.

 

Gaštanové guľôčkyGaštanové guľôčky

Hľadáte recept na nepečený, ale veľmi chutný dezert? 

 

Jahodová čokoládaJahodová čokoláda

Jahodová čokoláda poteší každého maškrtníka.


Autor článku

zdravienatanieri

Natália Spišiaková

Milujem jedlo! Jedlo je moja závislosť a preto si musím vyberať. Až vekom som došla k uvedomeniu, že telo nie je „kuka nádoba“, ale dar, o ktorý sa treba starať, rozmaznávať ho a lahodiť mu. Všetka starostlivosť sa nám v dobrom vráti. Keďže mám hlavu plnú super zdravých receptov, cítila som potrebu podeliť sa s ostatnými.

http://www.zdravienatanieri.sk/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Domáce bylinkové maslo

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.