24. MAR 2016

Cviklová nátierka

V poslednej dobe veľa experimentujem s cviklou.

Suroviny

  • stredne veľké pečené cvikly (ja ju pečiem cca 40 minút, poliatu olivovým olejom, navrch dávam čerstvý tymián) dochutím soľou a korením)
  • 2 balíčky žervé alebo lučiny
  • 1 jarná cibuľka
  • 1 lyžička olivového oleja
  • soľ
  • korenie
  • citrónová šťava podľa chuti

Postup:

Postup je viac než jednoduchý – všetko zmixujeme v mixéri.

Zdroj: http://foodbloger.com/2012/04/26/cviklova-pomazanka/

zdravedesiate

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

KRÉMOVÁ kapiovo-orechová nátierkaKrémová kápiovo-orechová nátierka

Šťavnatá voňavá kápia, chrumkavé orechy, štipka čili a nič viac nám k šťastiu netreba.

 

Avokádová salsaAvokádová salsa

Okrem avokáda využijete karfiol, zázvor a niekoľko ďalších ingrediencií. 

 

Mrkvová nátierka bez masla a syruMrkvová nátierka bez masla a syru

Lahodná a zdravá nátierka, do ktorej nepotrebujete maslo a ani syr. 


Autor článku

foodbloggerka

Tatiana Leová

Už odmalička som sa rada motala v kuchyni. Rada varím tradičné veci netradične, niekedy cielene vyhľadávam netradičné ingrediencie a snažím sa ich zakomponovať do jedla. Pri varení kladiem dôraz na kvalitné sezónne a lokálne suroviny, ktoré neprecestovali polku zemegule a veľa vecí si vyrábam sama doma.

http://foodbloger.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Cviklová nátierka

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 

Súvisiace články

Vegetariánsky tataráčik
Barbora Drahovská
Domáce musli tyčinky
Natália Spišiaková
Domáce musli tyčinky
30
SEP
Vanilkové rožky
AkoSiUvaritZdravie
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 860
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.