Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-44
Cícerová panvička
Jana Šimkovičová

„Osobne mám veľmi rada kombináciu zeleniny a strukovín. Zvláštnosť receptu je vo vynikajúcej chuti, ktorú dodáva tomuto jedlu práve zmes korenia, ktorá je v ňom použitá. Zvyknem ho jedávať na obed alebo aj na večeru, najmä po výdatnom tréningu.“ vraví Jana Šimkovičová, autorka receptu a zakladateľka portálu CVIČTE.SK.

Celý článok
Omega-3 pizza
Omega 3 Pizza
4
NOV

Táto pizza je skvelou náhradou za klasickú pšeničnú pizzu. Je bohatá na omega3 mastné kyseliny vďaka veľkému množstvu ľanového semiačka. Okrem toho obsahuje veľa vlákniny, preto ju naše telo trávi pomalšie. Odporúčam nerobiť príliš hrubé cestu a nenechávať príliš dlho v rúre, aby nebola “suchá”.

Pikantné hranolčeky z batatov
Broňa Horváthová

Môžete ich použiť ako prílohu či hlavné jedlo. 

| Počet komentárov: 1
Špaldový chlebík
Broňa Horváthová
Nedeľný špaldový chlebík
15
MAR

Vyskúšajte ďalší vynikajúci recept na domáci chlieb. 

| Počet komentárov: 1
Tvarohový kuskus s medom, limetkou a černicami

Raňajky sú základom dňa. S touto kašou budete mať dostatok energie celé dopoludnie.

Pečená špargľa v prosciutte

Toto „finger food" jedlo je proste tutovka.

Bazalkovo-ricottová nátierka

Zdravá a chutná nátierka pre všetkých, ktorí majú radi bazalku. 

Melónové špízy

Skvelá chuťovka na letné dni. 

Plnená zapečená kápia
Plnená zapečená kápia
13
MÁJ

Toto je jeden z tých improvizačných receptov, po ktorých siahnem vždy, keď mi zostanú nevyužité zvyšky jedla v chladničke.

Mrkvový a fazuľový hummus so soccou

Socca je placka z cícerovej múky, ktorá je vhodná aj pre celiatikov. Je veľmi chutná a rýchlo hotová.

Tekvicovo-oriešková nátierka

Z tekvice a orieškov som vymyslela nátierku, jemne sladkú a s nádychom muškátového orieška. 

Citrónová a koriandrová zmes s pitou
redakcia

"Mám rada jednoduché jedlá. Čím rýchlejšie a jednoduchšie na prípravu, tým lepšie," povedala Marta Domachowska.

Bochníky z ražnej a konopnej múky s avokádom

Tieto mini chlebíky z ražnej múky majú veľmi zdravý nádych.

Chlebíky s kozím syrom a bazalkovou paprikou

Osviežujúca kombinácia čerstvého kozieho syra a sladkokyslej papriky vám určite zachutí.

Cviklová nátierka

V poslednej dobe veľa experimentujem s cviklou.

Domáce bylinkové maslo

Je to super vec, vždy ho mám v chladničke. 

Baklažánový baba ganoush alebo multinátierka
Baklažánový baba ganoush alebo multinátierka
27
FEB

Táto nátierka sa dá použiť ako príloha k zeleninovým plackám, koftám, fašírkam, karbonátkam, falafelu, k pečenému mäsu  a na chlieb.

Hummus s rímskou rascou
redakcia

Hummus je arabská špecialita, ktorej základom je sezamové maslo a cícer. 

Špenátovo-bryndzová nátierka

Bryndza, špenát a k tomu čerstvý celozrnný alebo špaldový chlebík. Výborné na raňajky i na večeru. 

Karpačo z červenej repy s fetou a bazalkovým pestom

S čím skombinovať červenú repu? Je zdravým životabudičom nielen do „smú-tí“, ale výborne chutí s fetou a bazalkovým pestom.

Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-44
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 1466
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.