15. SEP 2016

Zapekané fitnes müsli

Chrumkavé a zdravé müsli.

Ingrediencie (na 5 porcií):

  • 1 hrnček ovsených vločiek
  • 1/2 hrnčeka suchej pohánky
  • 1/4 hrnčeka suchej quinoy
  • 3 PL chia semienok
  • 5 PL proteínového prášku (alebo sušeného mlieka)
  • 3 až 4 PL roztopeného kokosového oleja
  • 3 PL jablkového pyré
  • 1 až 2 PL medu
  • 1 PL vanilkového extraktu
  • hrozienka, orechy, kokos (podľa chuti)

Postup:

Všetky ingrediencie spolu zmiešame v miske a rozotrieme v jednom celku do tenkej vrstvy na plech vystlatý papierom na pečenie. Müsli pečieme 35 až 45 minút pri teplote 165 stupňov, pričom to každých 10 minút prehrabneme a skontrolujeme. Ak máte veľmi výkonnú rúru a müsli sa začína pripekať, vyberte ho po 30 – 35 minútach. Dopečené müsli nechajte úplne vychladnúť, nalámte ho na kúsky a skladujte v uzavretej nádobe.

Zdroj: fitrecepty.sk

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Pšenová kaša so žltým melónomPšenová kaša so žltým melónom

Bezlepková kaša, ktorá je vhodná na raňajky či desiatu.

 

Zapekané celozrnné lievanceZapekané celozrnné lievance

S cícerovou pastou, paradajkami a balkánskym syrom.

 

Posýpkový koláč s tvarohom a drobným ovocímPosýpkový koláč s tvarohom a drobným ovocím

Zvolila som špaldovú celozrnnú múku a mleté lieskovce.


Autor článku

Michael.achberger@gmail.com

Michael Achberger

Som profesionalny osobny trener. Fitnessu sa uz venujem viac ako 12 rokov. Vo svojej profesii sa venujem vyraznejsie uprave stravovacich navykov a hladaniu novych sposob vyzivy a novych trendov v oblasti treningovych planov. Za posledne dva roky som sa zacal venovat aj publikacnej cinnosti, kde sa snazim informovat a posuvat informacie, ktore by dopomohli v dosahovani cielov nielen mojej klientele, ale aj sirsej verejnosti. Tesi ma uspech nielen mojich klientov, ale aj vsetkych, ktori sa rozhodli ist cestou fitnessu.

https://www.facebook.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Zapekané fitnes müsli

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 858
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.