23. NOV 2016

Vegetariánsky tataráčik

Tataráčik nielen pre vegetariánov.

Ingrediencie:

  • 1 pohárik sušených paradajok
  • 1 zväzok petržlenovej vňate
  • 2 PL nesolených nepražených arašidov
  • 2 – 3 struky cesnaku
  • 2 PL parmezánu (podľa chuti, môžete použiť aj viac, alebo nemusíte vôbec)
  • 1 dl olivového oleja (môžete použiť aj ľanový, bodliakový, orieškový....)

Postup:

Všetko spolu zmixujte, aj keď ja odporúčam najskôr pomlieť arašidy, aby vám neostali v zmesi veľké kusy. Všetko poriadne zalejte olivovým olejom, lebo oriešky a celá zmes ho vpijú naozaj veľa. Zmes by nemala byť suchá, olej pomôže, aby vznikla krásne roztierateľná pasta. Najlepšie je, ak celá nátierka chvíľu odleží v chladničke a všetky chute sa prepoja.

Zdroj: fitrecepty.com

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Chlebové pivné žemličkyChlebové pivné žemličky

Veľmi rada používam do chlebíka aj pivo. Čím tmavšie a silnejšie použijete, tým bude cesto hutnejšie.

 

Celozrnný chlieb s grahamovou múkouCelozrnný chlieb s grahamovou múkou

Tento chlieb je veľmi jednoduchým domácim výrobkom a zvládnu ho aj začiatočníčky.

 

Cícerová nátierkaCícerová nátierka

Očakávate návštevu a chcete pripraviť rýchle jednohubky, ktoré budú chutiť naozaj každému? 


Autor článku

biteme

Barbora Drahovská

Bite me je vegetariánsky blog nielen pre vegetariánov, ktorý založili v roku 2012 dve kamarátky Barbora a Mimi.

http://www.biteme.sk/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Vegetariánsky tataráčik

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 1081
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.