15. AUG 2015

Chutná a zdravá náhrada chleba

Renáta Szabová

Ako nahradiť bežné pečivo? Tu je odpoveď.

Suroviny: 

  • 12 bielok
  • soľ 
  • ľanové, tekvicové, sezamové a slnečnicové semiačka
  • kto chce, môže podľa potreby pridať ovsené vločky


Postup: 

Bielka vyšľaháme na tuhý sneh a pridáme semiačka, nalejeme do formy, ideálne silikónovej a pokvapkáme olejom. Pečieme 50 minút pri teplote 180 stupňov Celzia. 

Zdroj receptu: Renáta Szabová

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Celozrnný chlieb s grahamovou múkouCelozrnný chlieb s grahamovou múkou

 

 

Chlieb bez sacharidovChlieb bez sacharidov

 

 

Chlieb z makovej múkyChlieb z makovej múky

 


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Chutná a zdravá náhrada chleba

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.