Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-161
Vegetariánsky tataráčik
23
NOV
Vegetariánsky tataráčik

Tataráčik nielen pre vegetariánov.

Celý článok
Chlebové pivné žemličky
Chlebové pivné žemličky
16
NOV

Veľmi rada používam do chlebíka aj pivo. Čím tmavšie a silnejšie použijete, tým bude cesto hutnejšie.

Cviklová ovsená kaša
Cviklová ovsená kaša
15
NOV

Nevšedná, no chutná a zdravá kombinácia, čo poviete? 

Celozrnný chlieb s grahamovou múkou
Celozrnný chlieb s grahamovou múkou
8
NOV

Tento chlieb je veľmi jednoduchým domácim výrobkom a zvládnu ho aj začiatočníčky.

Čučoriedková smoothie kaša
Čučoriedková smoothie kaša
7
NOV

Kaša, ktorá skvelo zaženie hlad a dodá veľa živín.

Domáce arašidové maslo
Domáce arašidové maslo
18
OKT

Návod na prípravu domáceho arašidového masla. 

Kváskové lievance
Lievance
13
OKT

Ak vám zostane pri pečení chleba navyše kvások, skúste tieto lievance. 

Chutná maková kaša
Řaňajková maková kaša
7
OKT

Mak je vzácnym zdrojom vápnika a dajú sa z neho pripraviť chutné dobroty. 

Cícerová nátierka
Cícerová nátierka
4
OKT

Očakávate návštevu a chcete pripraviť rýchle jednohubky, ktoré budú chutiť naozaj každému? 

Chutná vločková kaša
Raňajková snehová kaša
27
SEP

Pochutíte si na nej nielen na raňajky. 

Zapekané fitnes müsli
chrumkavé zapekané fitnes müsli
15
SEP

Chrumkavé a zdravé müsli.

Nátierka z mungo fazuliek
Nátierka z mungo fazuliek
5
SEP

Mungo sú malé, tmavozelené fazuľky, ktoré chuťovo pripomínajú zelený hrášok. 

Cuketový chlieb s vlašskými orechmi
Cuketový chlieb s vlašskými orechmi
13
AUG

Sezóna cukiet je v plnom prúde. Každé leto vymýšľam a skúšam nové spôsoby, ako ju použiť.

Marinovaný ružičkový kel
Marinovaný pečený ružičkový kel
22
JUL

Ružičkový kel je zelenina, ktorej som dlho nevedela podľahnúť. Nepriatelili sme sa od detstva. 

Pšenová kaša so žltým melónom
Pšenová kaša so žltým melónom
20
JUL

Bezlepková kaša, ktorá je vhodná na raňajky či desiatu 

Zapekané celozrnné lievance
Zapekané celozrnné lievance
11
JUL

S cícerovou pastou, paradajkami a balkánskym syrom.

Čokoládový chlieb
Čokoládový chlieb
29
JUN

Kto miluje čokoládu, je to pre neho ten pravý experiment.

Domáce ovocné nanuky
Domáce ovocné nanuky
27
JUN

Na horúce letné dni sú stvorené.

Orechové maslo
Orechové maslo
15
JUN

Spojenie mandlí a vlašských orechov je dokonalé. 

Kvasená reďkovka
Kvasená reďkovka
10
JUN

Každá kvasená potravina (aj kefír) je už čiastočne rozložená baktériami, a preto je pre vaše telo ľahšie stráviteľná. 

Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-161
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 2439
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.