Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-159
Skvelé jačmenné raňajky
2
DEC
Skvelé jačmenné raňajky

Bez lepku, bezvaječné, bez cukru a veľmi chutné. Aj takto možno opísať tieto skvelé raňajky. 

Celý článok
Fitnes "lečo" s kuracím mäsom a vajíčkom
Fitness
23
NOV

Na raňajky ako stvorené. Čo poviete? 

Zeleninové čipsy
Zeleninové čipsy
10
NOV

Čipsy zo zeleniny? Realita. Sú naozaj vynikajúce. 

Domáca detská výživa bez cukru
Domáca detská výživa bez cukru
27
OKT

Najlepšia detská výživa je taká, ktorú pripravíme sami a pokiaľ je to možné z domácich čerstvých surovín. 

Tekvicovo-hruškové chutney
Tekvicovohruškové   chutney
26
OKT

Chutney  sa používa ako príloha k hlavnému jedlu, čiže k mäsu, zelenine, plackám, ryži, bulguru, ale aj k rybám a morským plodom. 

Tekvicové maslo
Tekvicové maslo
25
OKT

Tekvicové maslo je sladké, aromatické po korení a môže sa použiť aj ako nátierka na domáce keksy či piškóty či ku grilovanej zelenine.

Domáci kokosový jogurt
Domáci kokosový jogurt
21
OKT

Jednoduchý, rýchly a chutný kokosový jogurt. Vyskúšajte!

Vajíčkovo-špenátový wrap
Vajíčkovo-špenátový wrap
19
SEP

Jednoduché a chutné raňajky? Pripravte si ich podľa tohto receptu...

Chrumkavý domáci chlieb
Chrumkavý domáci chlieb
15
SEP

Rada jem chlieb z múky, droždia, respektíve z kvásku, soli a chlebového korenia. Lenže taký bežne nekúpim. Sú ešte malé pekárne, kde pečú poctivý chlebík z múky a nie zo zmesí, ale treba dlho hľadať a jeho cena je primeraná jeho vysokej kvalite.

Domáca raňajková granola
Domáca raňajková granola
13
SEP

Pripravte si doma chutnú, chrumkavú raňajkovú granolu doma a z kvalitných surovín, bez pridania chemických prísad a farbív.

Zelerová nátierka s mrkvou a tofu
Zelerová nátierka s mrkvou a tofu
7
SEP

Zeler, mrkva a tofu sú skvelou kombináciou, čo poviete? 

Špenátová nátierka s garam masala
Špenátová nátierka s garam masala
5
SEP

V tomto recepte je použité korenie garam masala. Zmes voňavého indického  korenia  sa dá použiť v rozličných ázijských pokrmoch s mäsom, jogurtom a zeleninou. Ak ste presvedčení, že ho už nikdy nepoužijete, nahraďte ho v tomto recepte škoricou, kardamonom, rímskou rascou a trochou chilli.

Cviklová nátierka s píniovými orechmi
Cviklová nátierka s píniovými orechmi
2
SEP

Dobrá správa je, že táto zeleninová nátierka sa dá  použiť ako príloha k steaku namiesto omáčky alebo k pečenému kuraciemu mäsu. Dokonca sa hodí i k rybe.

"Bite me" burger
Bite me burger
30
AUG

My sme veľké fanúšičky burgerov a veľmi sa tešíme, že tie naše chutili aj zanieteným "mäsožrútom", pre ktorých sme ich tiež pripravovali na víkendovej grilovačke.

Pochúťky z pohánkovej múky
Pochúťky z pohánkovej múky
29
AUG

Tento recept pôvodne pochádza z oblasti Trentina, volajú ho smaccafam a nie je zeleninový, ale používajú doň klobásku (salsiccia), alebo párok. Ja som vytvorila viac variácií a toto je jedna z nich.

Banánová ovsená kaša s chia semiačkami a sušenými bio višňami
Banánová ovsená kaša s chia semiačkami a sušenými bio višňami
28
AUG

Neviete, čo si dať na raňajky? Táto chutná kaša vás dostane svojou skvelou chuťou a navyše je veľmi zdravá.

Pohánková kaša s domácimi marhuľami (zapekaná pod čokoládovým kramblom)
Natália Spišiaková
Pohánková kaša s domácimi marhuľami zapekaná pod čokoládovým kramblom
24
AUG

Pohánková kaša je ideálnou voľbou na raňajky. Takto vám bude naozaj chutiť!

Pohánková kaša s domácimi marhuľami, zapekaná pod čokoládovým kramblom
Pohánková kaša s domácimi marhuľami zapekaná pod čokoládovým kramblom
10
AUG

Pohánka obsahuje množstvo dôležitých živín. Je vhodná na prípravu viacerých pokrmov a chutiť vám bude aj táto pohánková kaša.

Marhuľová ovocná koža so zázvorom a škoricou
Marhuľová ovocná koža so zázvorom a škoricou
9
AUG

Ak neviete, čo s prebytočným ovocím, skúste si z neho pripraviť ovocnú kožu. Zaujímavá sladkosť, čo poviete?

Marhuľovo-paprikové chutney
Marhuľovo – paprikové chutney
3
AUG

Zmes som pripravila na priamu konzumáciu, v chladničke vydrží pár dní (ak vydrží a nezjete ju oveľa skôr), ale môžete si urobiť viac a zavariť do pohárikov.

Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-159
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 2198
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.