19. JUL 2016

Cestoviny s tuniakovou omáčkou

Rýchly a chutný obed pre zaneprázdnených. 

Ingrediencie (na 1 porciu)

  • 1 balenie (200 g) shirataki cestovín
  • 75 g tuniaka vo vlastnej šťave
  • 3 PL paradajkového pretlaku
  • strúčik cesnaku
  • bazalka
  • štipka morskej soli
  • štipka mletého čierneho korenia
  • strúhaný syr

Postup

Cestoviny si pripravíme podľa návodu na balení. V druhom hrnci si zmiešame tuniaka s paradajkovým pretlakom, roztlačeným cesnakom, morskou soľou, bazalkou a mletým čiernym korením. Túto omáčku necháme prevrieť a polejeme ňou hotové cestoviny. Nakoniec posypeme strúhaným syrom a podávame teplé.

SHIRATAKI cestoviny

Jedno balenie shirataki cestovín obsahuje iba zanedbateľný počet kalórií a sacharidov a predovšetkým vlákninu, preto sa z nich dajú vytvárať rôzne nízkokalorické, nízkosacharidové jedlá a sú tak vhodné aj pre ľudí na rôznych diétach.

Zdroj: Michael Achberger

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Ryžové cestoviny so zeleninouRyžové cestoviny so zeleninou

Vraj vegánsky a bezlepkový recept. 

 

Plnené šampiňónyPlnené šampiňóny

Stále hľadáme nové inšpirácie na grilovanie a tento recept nám v poslednej dobe veľmi ulahodil. 

 

Zdravý ryžový nákyp bez lepku, cukru a laktózyZdravý ryžový nákyp

Tento recept neobsahuje ani štipku cukru, a predsa uspokojí tvoje chúťky. 


Autor článku

Michael.achberger@gmail.com

Michael Achberger

Som profesionalny osobny trener. Fitnessu sa uz venujem viac ako 12 rokov. Vo svojej profesii sa venujem vyraznejsie uprave stravovacich navykov a hladaniu novych sposob vyzivy a novych trendov v oblasti treningovych planov. Za posledne dva roky som sa zacal venovat aj publikacnej cinnosti, kde sa snazim informovat a posuvat informacie, ktore by dopomohli v dosahovani cielov nielen mojej klientele, ale aj sirsej verejnosti. Tesi ma uspech nielen mojich klientov, ale aj vsetkych, ktori sa rozhodli ist cestou fitnessu.

https://www.facebook.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Cestoviny s tuniakovou omáčkou

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 858
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.