Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Karfiolové rizoto
25
APR
Karfiolové rizoto

Čo poviete na karfiolové rizoto ako dnešné menu? 

Celý článok
Pohánkový nákyp s tvarohom
Pohánkový nákyp s tvarohom
21
APR

Pohánka je bohatá na flavonoid rutín, ktorý posilňuje krvné cievy.

RAW rizoto s pestom zo sušených paradajok
RAW rizoto s pestom zo sušených paradajok
16
APR

Dlho som váhala, kým som sa odhodlala vyskúšať tento recept. V živote by ma nenapadlo jesť surový karfiol.

Kari panvica s celozrnnými tagliatelle
Kari panvica s celozrnnými tagliatelle
11
APR

Keď mám uviesť, aké jedlá varím najradšej, tak sú to práve jedlá z panvice. Zbožňujem zmesi zeleniny, ryže, cestovín a chutných omáčok. 

Pohánkové rizoto so zeleninou
Fitshaker
Pohánkové rizoto so zeleninou
10
APR

Rizoto na milión spôsobov pozná každý. Skúšali ste však ryžu nahradiť niečím iným? 

Slaný koláč s medvedím cesnakom
Slaný koláč s medvedím cesnakom
4
APR

Zdravý koláč s medvedím cesnakom, ktorý posilní imunitu a navyše úžasne chutí. 

Domáce zemiakovo-batátové gnocchi
Domáce zemiakovo batátové gnocchi
3
APR

Gnocchi (gňoky) poznáme ako typické talianske jedlo. Sú bežne dostupné i na našom trhu.

Zeleninové quinoto s cviklovými a špenátovými listami
Zeleninové quinoto s cviklovými a špenátovými listami
1
APR

Neuveriteľný vegánsky pokrm! Plný zeleniny, zelených listov a samozrejme s quinoou. Rýchle a zdravé jedlo.

Špaldová pizza
Špaldová pizza
30
MAR

Špalda je jednou z najzdravších obilnín.

Plnená cuketa
Plnená cuketa
29
MAR

Cuketa má nízky obsah kalórií a je vhodná pri znižovaní cholesterolu alebo váhy. Je dobrým zdrojom kyseliny listovej, ktorá je dôležitá pri delení buniek a DNA syntéze hlavne v prvých mesiacoch tehotenstva. 

Ryžové rezance na čínsky spôsob
Ryžové rezance na čínsky spôsob
21
MAR

Z času na čas dostanem chuť na rezance. Pretože potraviny z bielej múky nekonzumujem, našla som si zdravšiu a hlavne chutnejšiu alternatívu.

Rizoto s medvedím cesnakom, baby špenátom a avokádom.
Rizoto s medvedím cesnakom, baby špenátom a avokádom.
20
MAR

Medvedí cesnak začína rásť v marci medzi prvými bylinkami a je treba využiť krátku dobu na jeho zber a použitie v kuchyni. Nájdete ho na okraji lesa, pri potokoch a malých riečkach. V jeho okolí sa šíri príjemná cesnaková vôňa.

Vegánsky jačmenný šolet s tempehom
Vegánsky jačmenný šolet s tempehom
17
MAR

Výborné a jednoduché jedlo z kurzu varenia strukovín a zeleniny. 

Zeleninová fritata
Zeleninová fritata
6
MAR

Vo väčšine prípadov sa fritata považuje za jedlo na raňajky, prípadne brunch, podľa mňa je ideálnym večerným pokrmom. 

Hummus s gaštanovými tyčinkami
Hummus s gaštanovými tyčinkami
18
FEB

Hummus je pochúťka, ktorú milujú ľudia na celom svete. 

Špenátové pirôžky z celozrnnej špaldovej múky
Špenátové pirôžky zcelozrnnej špaldovej múky
15
FEB

Špenát je plný železa a ďalších živín. V kombinácii so špaldovou múkou si z neho môžete pripraviť aj chutné pirohy.

Cuketové placky s bryndzou
Cuketové placky s bryndzou (bezlepkové)
12
FEB

Aj vyprážané jedlá môžu byť zdravé. Ak milujete placky, pripravte si ich na kokosovom oleji. 

Kuracie rizoto s hubami, kurkumou a kokosom
Kuracie rizoto s hribami kurkumou a kokosom + bananovy chlebík.
8
FEB

Netradičné, ale veľmi chutné spojenie húb, kurkumy a kokosu poteší chuťové poháriky. 

Ryžové guľôčky s mozzarelou a domácim chutney
Ryžové guľôčky s mozzarelou a domácim chutney
20
JAN

Ak hľadáte spôsob, ako mať v práci kvalitné jedlo na obed, jednou z možností je navariť si ho doma a zobrať so sebou v dóze.

Vegánsky burger snov
Vegánsky burger snov
12
JAN

Máte chuť na burger? Dajte si tento!

Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 2439
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.