Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Kaleráb s listami a cícerom podávaný s celozrnými plackami

Zúžitkovať sa dajú aj kalerábové listy. Presvedčí vás o tom tento recept, ktorý je naozaj iný, ale stále chutný.

Celý článok
Kuskus s fazuľkami adzuki
Bio Berkana

Chutné a ľahké jedlo plné zeleniny. Fazuľky adzuki pomáhajú pri tráviacich ťažkostiach a posilňujú imunitný systém. 

 

Zapekaná brokolica s karfiolom
Jana Šimkovičová

V prípade, že hľadáte chutné, zdravé a na prípravu a čas nenáročné jedlo, ponúkame vám náš tip. Ide o zapekanú brokolicu s karfiolom.  

Zeleninové ragú
Jana Šimkovičová

Dostalo vaše telo počas sviatkov poriadne zabrať? Ak sa cítite plní a prejedení, pripravte si chutné jedlo plné zeleniny. Zasýti, prečistí organizmus a dodá novú energiu.  

Quinoa tartaletky s pečenou zeleninou a cottage cheesom

Quinoa je dobrá do šalátov, ako príloha namiesto ryže, ale aj ako základ do korpusu slaného koláča. Má neutrálnu chuť,  tak sa veľmi dobre kombinuje.

Červené rizoto s koreňovou zeleninou a sušenými dubákmi

Okrem jazmínovej ryže, mám rada aj hnedú ryžu. Varí sa síce dlhšie, ale je to príjemná a zdravá zmena. 

Cuketová pizza bez múky s hlivou a šampiónmi

Ak už máte dosť mäsa či múky a žiada sa vám niečo zeleninové, s čím nie je veľa roboty, skúste cuketovú pizzu. 

Syrové dukatíky pre šťastie

Tieto dukátiky pre šťastie podávame s s jogurtovým dipom, ktorý pripravíme  zmiešaním všetkých prísad.

Batáty s prekvapením plné prírodných spaľovačov

Sladké zemiaky (batáty) sú bohaté na betakorotén, čomu napovedá ich príjemná oranžová farba. 

Quinoa rizoto s dubákmi a kapustovým šalátom

Quinoa obsahuje nielen veľmi vysoké percento bielkovín, ale má aj bohaté zastúpenie esenciálnych aminokyselín.

Krúpový nákyp s vanilkou

Ak zameníte ryžu za krúpy, budete spokojní. 

Jesenný zeleninový koláčik

Čo tak si dať pre zmenu na obed kúsok koláča? Nie, nebude sladký, kysnutý, ale zemiakový so zeleninkou. 

Hawai pohánkový nákyp

Niečo zaujímavé a iné pre tých, ktorí sa vyhýbajú lepku a laktóze. 

Tekvicový koláč

Na sobotnajšie popoludnie ako stvorený.

Kapustové závitky so šošovicovou plnkou

Tento recept je pre labužníkov. Trochu netradičné spojenie kapusty a šošovice. 

Zapekaná tekvica rozplývajúca sa na jazyku

Tekvicu môžete upraviť naozaj na milión spôsobov. 

Cestoviny s hokaido, paradajkami a rukolou

Tip na výborný a rýchly zeleninový obed. Vytvorte si krásne jedlo, plné nádherných chutí a zdravých fytonutrientov.

Plnený patizón s cuketou a pórom

Z detstva som poznala patizón len ako čudnú vec, ktorá pripomína lietajúci tanier a priznám sa, že ma nikdy neoslovil.

Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 2439
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.