Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Parmezánové aloo gobi
Broňa Horváthová

Potom som ochutnala aloo gobi a zamilovala sa do karfiolu.

Špenátové halušky so šampiňónovou omáčkou

Lahodná kombinácia špenátu a šampiňónov.

Božské lečo s cuketou

Je zaujímavé, že lečo sa považuje za smiešny pokrm zo študentských čias, ktorý v reštauráciách ani nenájdete. 

Pečené kura s citrónom a cesnakom
Whirlpool

"Variť ma učila moja mamička a babička – užili sme si pri tom veľa zábavy! Rada experimentujem a do tradičných receptov pridávam nové suroviny," povedala svetová tenistka Ana Ivanovič, autorka tohto receptu.

Cícer v lahodnej paradajkovej omáčke s jazmínovou ryžou

Cícer patrí medzi strukoviny, ktoré sú plné živín. Dokonca je známy ako afrodiziakum. 

Zapekané zemiaky s brokolicou a syrom

Ak ste milovníkmi brokolice, bude to vaša srdcovka.

Indické tofu s garam masala, brokolicou a kuskusom

Ľahký obed alebo večeru môžete pripraviť aj z tofu, brokolice a ďalších ingrediencií.

Rizoto s grilovanou zeleninou a tekvicovým olejom

Chutné, ľahké a rýchlo pripravené rizoto. 

Pečená zelenina s fetou a šošovicovým pyré
Broňa Horváthová

Kuchynské pokusy a omyly mám najradšej! 

Krevety so zeleninou a omáčkou ponzu
redakcia

Tento ľahký a chutný recept je stvorený na slnečné dni. 

Zapekané plnené papriky

Tento recept sa skladá zo samých zdravých a chutných ingrediencií. 

Krehký losos na bielom víne

Ryby sú ideálnym jedlom na ľahkú večeru.

Slaný koláč s pohánkovou, cícerovou múkou a ružičkovým kelom

Tento narýchlo vymyslený, bezlepkový koláč je v konečnom dôsledku veľmi užitočný. 

Grécka musaka na vegetariánsky spôsob

Chutné jedlo bez mäsa poteší nielen vegetariánov. 

Vegánska cícerová panvička
Broňa Horváthová

Nepoznám nikoho, kto by nemal rád cícer. 

Hrášková kaša s restovanou mrkvou a tymianom

Túto kašu si pripravím vždy, keď mám chuť na niečo sýte, a keď cítim, že potrebujem „dobiť baterky“.

Zapekaná fazuľa s cuketou a paradajkami

Zdravé a chutné jedlo plné zeleniny a výdatných strukovín.

Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 2196
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.