Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Slaný koláč s medvedím cesnakom
4
APR
Slaný koláč s medvedím cesnakom

Zdravý koláč s medvedím cesnakom, ktorý posilní imunitu a navyše úžasne chutí. 

Celý článok
Domáce zemiakovo-batátové gnocchi
Domáce zemiakovo batátové gnocchi
3
APR

Gnocchi (gňoky) poznáme ako typické talianske jedlo. Sú bežne dostupné i na našom trhu.

Zeleninové quinoto s cviklovými a špenátovými listami
Zeleninové quinoto s cviklovými a špenátovými listami
1
APR

Neuveriteľný vegánsky pokrm! Plný zeleniny, zelených listov a samozrejme s quinoou. Rýchle a zdravé jedlo.

Špaldová pizza
Špaldová pizza
30
MAR

Špalda je jednou z najzdravších obilnín.

Plnená cuketa
Plnená cuketa
29
MAR

Cuketa má nízky obsah kalórií a je vhodná pri znižovaní cholesterolu alebo váhy. Je dobrým zdrojom kyseliny listovej, ktorá je dôležitá pri delení buniek a DNA syntéze hlavne v prvých mesiacoch tehotenstva. 

Ryžové rezance na čínsky spôsob
Ryžové rezance na čínsky spôsob
21
MAR

Z času na čas dostanem chuť na rezance. Pretože potraviny z bielej múky nekonzumujem, našla som si zdravšiu a hlavne chutnejšiu alternatívu.

Rizoto s medvedím cesnakom, baby špenátom a avokádom.
Rizoto s medvedím cesnakom, baby špenátom a avokádom.
20
MAR

Medvedí cesnak začína rásť v marci medzi prvými bylinkami a je treba využiť krátku dobu na jeho zber a použitie v kuchyni. Nájdete ho na okraji lesa, pri potokoch a malých riečkach. V jeho okolí sa šíri príjemná cesnaková vôňa.

Vegánsky jačmenný šolet s tempehom
Vegánsky jačmenný šolet s tempehom
17
MAR

Výborné a jednoduché jedlo z kurzu varenia strukovín a zeleniny. 

Zeleninová fritata
Zeleninová fritata
6
MAR

Vo väčšine prípadov sa fritata považuje za jedlo na raňajky, prípadne brunch, podľa mňa je ideálnym večerným pokrmom. 

Hummus s gaštanovými tyčinkami
Hummus s gaštanovými tyčinkami
18
FEB

Hummus je pochúťka, ktorú milujú ľudia na celom svete. 

Špenátové pirôžky z celozrnnej špaldovej múky
Špenátové pirôžky zcelozrnnej špaldovej múky
15
FEB

Špenát je plný železa a ďalších živín. V kombinácii so špaldovou múkou si z neho môžete pripraviť aj chutné pirohy.

Cuketové placky s bryndzou
Cuketové placky s bryndzou (bezlepkové)
12
FEB

Aj vyprážané jedlá môžu byť zdravé. Ak milujete placky, pripravte si ich na kokosovom oleji. 

Kuracie rizoto s hubami, kurkumou a kokosom
Kuracie rizoto s hribami kurkumou a kokosom + bananovy chlebík.
8
FEB

Netradičné, ale veľmi chutné spojenie húb, kurkumy a kokosu poteší chuťové poháriky. 

Ryžové guľôčky s mozzarelou a domácim chutney
Ryžové guľôčky s mozzarelou a domácim chutney
20
JAN

Ak hľadáte spôsob, ako mať v práci kvalitné jedlo na obed, jednou z možností je navariť si ho doma a zobrať so sebou v dóze.

Vegánsky burger snov
Vegánsky burger snov
12
JAN

Máte chuť na burger? Dajte si tento!

Šalát z kuskusu
Šalát z kuskusu
28
DEC

Popri náročnej full-time práci veľakrát neostáva čas na jedlo, a tak nás často zachráni bageta, sladkosti a v tom lepšom prípade aj niečo zdravšie ako napríklad banán.

Tradično-netradičný sviatočný zemiakový šalát
Tradično-netradičný sviatočný zemiakový šalát
24
DEC

Vianočný zemiakový šalát je asi slabosť každého z nás. Dáte si prvú lyžičku a neviete prestať. 

Teplý kelový šalát s jablkom a nahým ovsom
Teplý kelový šalát s jablkom a nahým ovsom
16
DEC

Tento recept je veľmi jednoduchý, takmer sa nevarí. Na využitie provitamínu A potrebujeme  tukovú zložku, keďže je rozpustný v tukoch.

Pohánkové hniezdo
Pohánkové hniezdo
25
NOV

Pohánku som varievala už od môjho detstva, pretože vUkrajine sa pohánka ako obilnina bežne používa na varenie spolu s pšenom, jačmeňom a surovým obilím. 

Zapekané papriky s masovo-zeleninovým ragú
Zapekanépapriky s masovo - zeleninovýmragú
24
NOV

Paprika je plná živín. Pripravte si ju menej tradične. 

Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 2196
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.