Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Zapekaná cuketa s olivami a parmezánom

Cuketa je momentálne v kurze. Čo sa tak s ňou trocha pohrať a vytvoriť z nej chutné jedlo? 

Celý článok
Zdravé slivkové gule

Slivková sezóna je v plnom prúde, tak ju treba naplno využiť! 

Chrumkavé zeleninové placky

Máte na záhrade veľa cukiny? Pripravte si chutné placky.

Chrumkavé cuketové placky
Chrumkavé cuketové placky
3
AUG

Cuketa je skutočne úžasná plodina, čomu nasvedčuje aj fakt, že je skvelým prostriedkom detoxikácie organizmu. 

Pečená tuniaková omeleta
Pečená tuniaková omeleta
22
JUL

Zasýti a výborne chutí.

Sardinkovo-cukinová bomba so zdravými hranolkami
Sardinkovo-cukinová bomba so zdravými hranolkami
11
JUL

Aj takto môžete do tela doplniť betakarotén, ktorý v lete pokožka ocení. 

Pesto zo sušených paradajok
Pesto zo sušených paradajok
1
JUL

Dá sa použiť do cestovín, ako nátierka na chlieb či plnka, alebo s chrumkavou čerstvou zeleninou.

Zdravá pizza bez múky a kysnutia
Zdravá pizza bez múky a kysnutia
21
JUN

Kto má rád pizzu? Chrumkavú, vláčnu a chutnú?

Rizoto s mungo fazuľkami, rukolou a orechmi
Rizoto s mungo fazuľkami, rukolou a orechmi
15
JUN

Rizoto je vynikajúcim jedlom najmä na obed.

Losos s quinoou
Losos s quinoou
14
JUN

Výborná kombinácia na zdravý nedeľný obed, nemysíte? 

Bulgur s baklažánom a tofu
Bulgur s baklažánom a tofu
11
JUN

Kombinácia paradajok, baklažánu, cesnaku, chilli a bazalky je overená záležitosť. 

Pravé talianske rizoto
Pravé talianske rizoto
9
JUN

Tiež ste si nejeden raz pochutili na skvelom krémovom rizote a myslíte si, že takto ho dokáže pripraviť len zdatný taliansky šéfkuchár? 

Špenátový sendvič bez múky
Špenátový sendvič bez múky
30
MÁJ

Špenát, vajíčka a koreniny sú základ. Zvyšné ingrediencie závisia od vás.

Kurací koláč
Kurací koláč
29
MÁJ

Na tomto koláči si pochutí celá rodina.

Pečené rybacie guľky
Pečené rybacie guľky
27
MÁJ

Hlavnou ingredienciou je tuniak alebo losos.

Stredomorská frittata plná byliniek
Stredomorská frittata plná byliniek
19
MÁJ

Bylinková omeleta je skvelá na obed alebo večeru. 

Zapekaný ružičkový kel so zeleninou
Zapekaný ružičkový kel so zeleninou
6
MÁJ

Výborná, chutná a zdravá večera pre každého.

Expresne rýchle špagety bez múky
Expresne rýchle špagety bez múky z 5 surovín
3
MÁJ

Tieto špagety sa skladajú iba z piatich ingrediencií. 

Karfiolové rizoto
Karfiolové rizoto
25
APR

Čo poviete na karfiolové rizoto ako dnešné menu? 

| Počet komentárov: 1
Pohánkový nákyp s tvarohom
Pohánkový nákyp s tvarohom
21
APR

Pohánka je bohatá na flavonoid rutín, ktorý posilňuje krvné cievy.

Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 2340
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.