Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Červené rizoto s koreňovou zeleninou a sušenými dubákmi

Okrem jazmínovej ryže, mám rada aj hnedú ryžu. Varí sa síce dlhšie, ale je to príjemná a zdravá zmena. 

Celý článok
Cuketová pizza bez múky s hlivou a šampiónmi

Ak už máte dosť mäsa či múky a žiada sa vám niečo zeleninové, s čím nie je veľa roboty, skúste cuketovú pizzu. 

Syrové dukatíky pre šťastie

Tieto dukátiky pre šťastie podávame s s jogurtovým dipom, ktorý pripravíme  zmiešaním všetkých prísad.

Batáty s prekvapením plné prírodných spaľovačov

Sladké zemiaky (batáty) sú bohaté na betakorotén, čomu napovedá ich príjemná oranžová farba. 

Quinoa rizoto s dubákmi a kapustovým šalátom

Quinoa obsahuje nielen veľmi vysoké percento bielkovín, ale má aj bohaté zastúpenie esenciálnych aminokyselín.

Krúpový nákyp s vanilkou

Ak zameníte ryžu za krúpy, budete spokojní. 

Jesenný zeleninový koláčik

Čo tak si dať pre zmenu na obed kúsok koláča? Nie, nebude sladký, kysnutý, ale zemiakový so zeleninkou. 

Hawai pohánkový nákyp

Niečo zaujímavé a iné pre tých, ktorí sa vyhýbajú lepku a laktóze. 

Tekvicový koláč

Na sobotnajšie popoludnie ako stvorený.

Kapustové závitky so šošovicovou plnkou

Tento recept je pre labužníkov. Trochu netradičné spojenie kapusty a šošovice. 

Zapekaná tekvica rozplývajúca sa na jazyku

Tekvicu môžete upraviť naozaj na milión spôsobov. 

Cestoviny s hokaido, paradajkami a rukolou

Tip na výborný a rýchly zeleninový obed. Vytvorte si krásne jedlo, plné nádherných chutí a zdravých fytonutrientov.

Plnený patizón s cuketou a pórom

Z detstva som poznala patizón len ako čudnú vec, ktorá pripomína lietajúci tanier a priznám sa, že ma nikdy neoslovil.

Šťavnatý karfiolový steak

Karfiol so zemiakovým pyré máme radi, ale čo tak karfiolový steak s mrkvovo-karfiolovým pyré, kokosovým mliekom a kurkumou?

Bulgur s baklažánom a paradajkami

Bulgur je vlastne predvarená a nalámaná celozrnná pšenica, ktorá je bohatá na vitamíny A a B a minerály fosfor, železo, horčík a selén. 

Zapekaná cuketa s olivami a parmezánom

Cuketa je momentálne v kurze. Čo sa tak s ňou trocha pohrať a vytvoriť z nej chutné jedlo? 

Zdravé slivkové gule

Slivková sezóna je v plnom prúde, tak ju treba naplno využiť! 

Chrumkavé zeleninové placky

Máte na záhrade veľa cukiny? Pripravte si chutné placky.

Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 2196
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.