Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Marocké kura plnené zeleninovým kuskusom

Plnené kura nie je až také jednoduché pripraviť. Ale s týmto receptom to hravo zvládnete.

Celý článok
Thajské tofu s kokosovo-arašidovou omáčkou
Broňa Horváthová

Najlepšia na celom jedle je omáčka. Je kombináciou kokosového mlieka, arašidového masla a medu, takže chutí sladko i slano, a vytvára pekný kontrast k ryži.

Peperoni al forno – pečené papriky so sardelami
Peperoni al forno – pečené papriky so sardelkami
11
MAR

Pomerne rýchly a jednoduchý recept na pečené papriky pochádza z Talianska.

Kuracie involtini so špenátom, mozzarellou, shitake a cibuľkou

Do tohto talianskeho receptu som pridala ázijské shitake huby.

Hubovo-tekvicové rizoto

Kombinácia húb a hokaido tekvice je výborná.

Zapekaná zelenina s kuskusom, bryndzou a bylinkami

Už názov prezrádza, že zmesou týchto troch ingrediencií dostaneme zaujímavú chuť. 

Cuketové muffiny s oranžovým pyré a cviklovým carpacciom

Tento recept je stvorený pre tých, ktorí chcú svoj jedálniček obohatiť o zdravé a bezmäsité jedlo. 

Cuketovo-mrkvové tagliatelle s hráškovo-mätovým pestom

Svieže a na prípravu veľmi jednoduché jedlo, ktoré je prevoňané bylinkami.

Zapekaný patizón so zeleninou
redakcia

Patizón, podobne ako cuketa, je pomocníkom pri dodržiavaní diétnych režimov, pretože disponuje nízkym množstvom kalórií. 

Bravčové saté so zeleninovým wokom
redakcia

Hľadáte zmenu a chceli by ste niečo iné ako kuracie mäso? 

Domáce mexické wrapy

Čierna fazuľa patrí medzi „dobré“ komplexné sacharidy, zasýti na dlhšiu dobu a pozitívom je aj jej cena.

Rizoto s portobello hríbami

Portobello hríby majú nízky obsah nasýtených tukov a vysoký obsah bielkovín. Sú výborným zdrojom medi, ktorú naše telo potrebuje na produkciu červených krviniek a na prenášanie kyslíka po tele. 

Cícerové fašírky

Zdravé a chutné fašírky na obed. 

Strukoviny s haloumi syrom

Máte radi strukoviny a hľadáte výživné jedlo? Potom je pre vás tento recept stvorený. 

Steak na rímskom šaláte
redakcia

Mäso a zeleninový šalát ako vynikajúca kombinácia stvorená na obed. 

Kaleráb s listami a cícerom podávaný s celozrnými plackami

Zúžitkovať sa dajú aj kalerábové listy. Presvedčí vás o tom tento recept, ktorý je naozaj iný, ale stále chutný.

Kuskus s fazuľkami adzuki
Bio Berkana

Chutné a ľahké jedlo plné zeleniny. Fazuľky adzuki pomáhajú pri tráviacich ťažkostiach a posilňujú imunitný systém. 

 

Zapekaná brokolica s karfiolom
Jana Šimkovičová

V prípade, že hľadáte chutné, zdravé a na prípravu a čas nenáročné jedlo, ponúkame vám náš tip. Ide o zapekanú brokolicu s karfiolom.  

Zeleninové ragú
Jana Šimkovičová

Dostalo vaše telo počas sviatkov poriadne zabrať? Ak sa cítite plní a prejedení, pripravte si chutné jedlo plné zeleniny. Zasýti, prečistí organizmus a dodá novú energiu.  

Quinoa tartaletky s pečenou zeleninou a cottage cheesom

Quinoa je dobrá do šalátov, ako príloha namiesto ryže, ale aj ako základ do korpusu slaného koláča. Má neutrálnu chuť,  tak sa veľmi dobre kombinuje.

Zvoľte stranu: 1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160 | 161-180 | 181-200 | Ďalšia strana
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 2196
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.