Žiadny suchár alebo špaldové vláčne muffiny

Na muffinoch mi väčšinou vadí, že su suché a trúsia sa. A ešte to, že sú zbytočne presladené.Tak mám konečne také, ktoré sú vláčne, priam šťavnaté a chutia všetkým :)

Žiadny suchár alebo špaldové vláčne muffiny
Zdroj: Jana Šimkovičová
4. MAR 2018

Suroviny:

  • 200 g hladkej špaldovej múky
  • 100 g kokosového cukru
  • 125 g masla
  • 100 g horkej čokolády
  • 250 g mrazených malín
  • 1/2 balenia prášku do pečiva
  • 2 vajcia
  • 2 banány
  • štipka soli

špaldové vláčne muffiny

Postup:

  • V jednej miske si zmiešame múku, prášok do pečiva, kokosový cukor a štipku soli.
  • V druhej miske si vidličkou roztlačíme  banány na kašu. Pridáme roztopené maslo a vajíčka. Všetko spolu premiešame a postupne primiešame k zmesi s múkou.
  • Pridáme nakrájanú čokoládu na malé kúsky a mrazené maliny.
  • Pokiaľ je celá zmes príliš tuhá, prilejte postupne cca 1 dcl rastlinného mlieka. Aby nám vznikla vláčna zmes.
  • Nadávkujeme muffinové košíčky na pečenie a pečieme pri teplote 180 stupňov zhruba 25 minút.

Dobrú chuť!


Autor článku

Janašlm

Jana Šimkovičová

Píšem o tom, čo práve zažívam, a je toho veľa! Všetko sa v mojom živote točí okolo zdravého životného štýlu. Mám taký cieľ, a myslím, že reálny. Žiť spokojný, vyrovnaný a pohodový život. Ak to máte podobne, tak vás môžem na jeho ceste sprevádzať.

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Žiadny suchár alebo špaldové vláčne muffiny

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 2162
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.