19. JUL 2015

Pečené jablká s tvarohom

Jablká a tvaroh sú ideálnou kombináciou.

Suroviny:

  • 4 väčšie jablká 
  • škorica, kardamon
  • korenie “Všetko najmilšie” od Sonnentor (dobrovoľné, ja som si ho obľúbila, lebo každému dezertu pridá nezameniteľnú chuť a arómu)
  • 250 g tvarohu
  • šťava z 1/2 citróna
  • javorový sirup podľa chuti

Postup:

Jablká pokrájame na mesiačiky, obalíme v škorici a v korení, necháme piecť pri teplote 200 °C asi 15-20 minút. Tvaroh rozmiešame s citrónovou šťavou a javorovým sirupom. Nedávajte ho príliš veľa. Jablká budú dosť sladké a tvaroh s citrónom to pekne doplnia.

Zdroj receptu: zdraviebezliekov.sk 

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Jablková torta z kokosovej, ryžovej a amarantovej múky – bezlepkováJablková torta z kokosovej, ryžovej a amarantovej múky

 

 

 

Jablkové čipsy s medom a škoricouJablkové čipsy s medom a škoricou

 

 

Jablkový perníkJablkový perník


Autor článku

Evablaho

Eva Blaho

Koncom roka 2011 som sa vrátila z Austrálie, kde som vyštudovala naturopatiu a nutričné poradenstvo. Na základe tejto skúsenosti som získala úplne iný pohľad na stravu, zdravie a životný štýl. Rozhodla som sa nenechať si tieto informácie iba pre seba. Prišla som späť na Slovensko a odvtedy pomáham ľuďom a šírim zdravé informácie prostredníctvom konzultácií, kurzov varenia, prednášok a chutných receptov.

http://www.zdraviebezliekov.sk

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Pečené jablká s tvarohom

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.