13. AUG 2015

Mrkvové krekry zo špaldovej múky

Hlavnou zložkou týchto sušienok je jedna z najlepších múk, a teda špaldová celozrnná múka.

Suroviny: 

  • 250 g špaldovej celozrnnej múky
  • 1 nastrúhanú mrkvu
  • 1 vajíčko
  • ½ balenia kypriaceho prášku
  • 2 lyžičky soli
  • 2 lyžičky kurkumy
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 1 strúčik cesnaku

Postup: 

Zmiešame všetky ingrediencie, ako posledný primiešame olivový olej. Cesto musí poriadne držať dokope (ak sa nechce spojiť, pridajte trocha vody). Rúru zohrejeme na 175 stupňov a cesto rozvaľkáme na tenko a dáme na plech. Narežeme na tyčinky a pečieme približne 15-20 minút. Ak chcete krekry chrumkavejšie, pečte dlhšie. 

Zdroj receptu: fitshaker.sk 

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Orechovo-parmezánové krekryOrechovo-parmezánové krekry

 

 

 

Tekvicové dipy (nátierky) s ražnými kolieskamiTekvicové dipy (nátierky) s ražnými kolieskami

 

 

Chipsy z červenej repy podávané s bryndzou a kôpromChipsy z červenej repy podávané s bryndzou a kôprom

 

 


Autor článku

Fitshaker

Fitshaker .sk

Fitshaker je virtuálne fitko pre ženy, kde si môžu zacvičiť svoje obľúbená cvičenia v pohodlí svojho domova prostredníctvom videí. Ideálne pre všetky zaneprázdnené ženy, mamičky, či tehuľky, ktorým záleží na svojej postave.

http://www.fitshaker.sk

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Mrkvové krekry zo špaldovej múky

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.