6. AUG 2015

Domáci cheesecake

Renáta Szabová

Plný tvarohu, maku i kokosu. Skvelá pochúťka.

Suroviny: 

  • 2 ks 500-gramového mäkkého tvarohu
  • stévia
  • 150 g mletého maku
  • 150 g strúhaného kokosu
  • 2 odmerky proteínu
  • 200 g ovsených vločiek
  • 1 vajíčko

Postup: 

Všetko zmiešať a dať do formy. Formu nechať v chlade aspoň 24 hodín.

Zdroj receptu: Renáta Szabová

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Light cheese cakeLight cheese cake

 

 

Cheesecake s cviklou a mangomCheesecake s cviklou a mangom

 

 

Makový koláč s marhuľami bez múkyMakový koláč s marhuľami bez múky


DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Domáci cheesecake

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 856
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.