14. AUG 2015

Ľahké čokoládové cookies

Cítiť z nch mandle a kakao. Sú jednoducho lahodné. 

Suroviny: 

  • 240 ml mandľovej múky
  • 60 ml vanilkového, alebo čokoladového srvátkového proteínu
  • 3 polievkové lyžice kvalitného kakaa
  • 85 g kvalitného kravského masla (izbová teplota)
  • 60 ml erythritolu alebo xylitolu 


Postup: 

Rúru zohrejeme na 175 °C. Zmiešame všetky ingrediencie vo väčšej miske. Čistými rukami poriadne premiešame a vytvarujeme guľôčky vo veľkosti vlašského orechu, ktoré poukladáme na papier na pečenie a mokrým bruškom prsta vyformujeme koláčiky. Pečieme 8-10 minút, až kým sa stred cookies mierne nezdvihne nad okraje. Buďte opatrní, veľmi ľahko sa vám môžu spáliť. Z papiera na pečenie ich odstráňte až po vychladnutí! Skladujte na suchom a chladnom mieste.

Zdroj receptu: Viktor Vincze

Ľudia, ktorí čítali tento článok, zaujímajú sa tiež o: 

Čerešňové cookiesČerešňové cookies

 

 

Čokoládové cookiesČokoládové cookies

 

 

Kakaové cookies trošku netradičneKakaové cookies trošku netradične

 


Autor článku

viktor

Viktor Vincze

Som tréner kulturistiky, fitness a silového trojboja. Celoživotný športovec a momentálne už aj pretekár v kategórii Men's Physique a v budúcnosti aj v kulturistike. K svojim klientom pristupujem komplexne. Okrem tréningov im radím aj v oblasti výživy a doplnkov, rovnako ako aj pri formovaní postavy a prípravy na súťaže.

https://www.facebook.com/

Ďalšie články od autora

DISKUSIA K ČLÁNKU (0)

Diskusia k článku - Ľahké čokoládové cookies

Nový príspevok

Táto diskusia je otvorená len pre prihlásených užívateľov.

 
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 858
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.