Teplý zemiakový šalát s čakankou
15
FEB
Teplý zemiakový šalát s čakankou

V zimnom období máme prevažne jednostrannú stravu, naše jedlá nehýria farbami tak, ako v iných ročných obdobiach.

Celý článok
Valentínske cookies bez múky a cukru
Valentínske cookies bez múky a bez cukru
14
FEB

Prekvapte svoju lásku, kamarátku či kolegu touto maškrtou. 

Predvalentínska inšpirácia: Celozrnné lievance
Romantické raňajky s celozrnnými lievancami
10
FEB

Poznáte tie reklamy na kávu, v ktorých vôňa rannej, čerstvo zomletej kávy, pohladí dušu vášho milého? Vyskúšali sme to aj s našimi voňavými čučoriedkovými lievancami.

Fit koláčiky s orechmi a sušenými čerešňami
Fit koláčiky s orechmi a sušenými čerešňami
9
FEB

Moje najobľúbenejšie fit koláčiky, ktoré zasýtia a dodajú energiu. 

Jablkový cheesecake s posýpkou
Jablkový cheesecake s posýpkou
8
FEB

Zdravý, chutný a nie príliš náročný na prípravu. 

Živý pohánkový pohár
Živý pohánkový pohár
7
FEB

Vyskúšajte túto pochúťku. Garantujeme, že neoľutujete.

Grilovaná zelenina s cícerom a krutónmi
Grilovaná zelenina s cícerom a krutónmi
6
FEB

Cícer mnohí označujú za proteínovú bombu, čiže do jedálnička športovcov rozhodne patrí. 

Banánový cheesecake z tofu
Banánový cheesecake z tofu
3
FEB

Keďže mám veľmi rada tofu, tak som to konečne použila na vytvorenie tohoto chutného vegánskeho banánového cheesecaku – či skôr tofu caku.

Vynikajúci proteínový koláč s kokosovou múkou
Vynikajúci proteínový koláč s kokosovou múkou
2
FEB

Úžasne vláčny a chutný proteínový koláč s kokosovou múkou. 

Hlivový krém s bielou maslovou fazuľou
Hlivový krém s bielou maslovou fazuľou
1
FEB

Je jemná a pritom dokonale zasýti. Krémová polievka plná chutí a zdravia vďaka zázraku na posilnenie imunity, ktorým je hliva.

Korenistý batatový chlebík
Korenistý batatový chlebík
31
JAN

V tomto recepte sme použili veľmi chutné a naozaj vysokokvalitné mandľové maslo od Powerlogy. 

Mrkvová tofu nátierka
Mrkvová tofu nátierka
30
JAN

Jednoduchá a chutná nátierka s tofu, tvarohom, mrkvou a cesnakom. 

Teľacie ossobuco s cviklou a paštrnákom

Tento recept pochádzajúci z Talianska je známy ako milánska špecialita, kde ho robia najčastejšie ,,in bianco“, čiže  natural a taktiež s paradajkami. 

Čokoládové mafiny s mandľovým maslom
Čokoládové muffiny s mandľovým maslom
26
JAN

Spojenie čokolády a mandľového masla sľubuje nezabudnuteľný gurmánsky zážitok. 

Tilapia so salsou a hráškovo-špenátovým pyré

Pri kúpe tilapie si dajte pozor na pôvod – vyhnite sa rybám chovaným na farmách.

Klasická bábovka trochu inak
Klasická bábovka trochu inak
24
JAN

Je veľa spôsobov, ako nahradiť vajíčka pri pečení. 

Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 2730
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.