Lievance
13
OKT
Kváskové lievance

Ak vám zostane pri pečení chleba navyše kvások, skúste tieto lievance. 

Celý článok
Zeleninový boršč
Zeleninový boršč
12
OKT

Odľahčiť stravu a urobiť si bezmäsité dni pravidelne je určite dobrý nápad.

Brokolicové karbonátky s pohánkovou kašou

Najčastejšou prioritou pri príprave obedov a večerí je rýchlosť. Každý zamestnaný človek to pozná.

Čokoládovo-mandľové crinkles bez lepku
Čokoládovomandľové crinkles bez lepku
10
OKT

Crinkles,  známe ako čokoládové krehké sušienky, môžu príjemne spestriť jesenné dni. 

Chutná maková kaša
Řaňajková maková kaša
7
OKT

Mak je vzácnym zdrojom vápnika a dajú sa z neho pripraviť chutné dobroty. 

Jesenná fazuľová polievka
Jesenná fazuľová polievka
6
OKT

Fazuľa je ďalším zdrojom rastlinných bielkovín, je sýta a veľmi výživná. Obsah proteínov je od 21 – 24 %, čím je porovnateľný s potravinami živočíšneho pôvodu.
 

Kváskový kysnutý koláč
Kváskový kysnutý koláč
5
OKT

Kváskové koláče sú nielen veľmi chutné, ale i zdravé. 

Cícerová nátierka
Cícerová nátierka
4
OKT

Očakávate návštevu a chcete pripraviť rýchle jednohubky, ktoré budú chutiť naozaj každému? 

Karfiolové curry s tempehom

V karfiole sa nachádza viacero účinných látok. Jedna z nich je indol-3-karbinol, ktorá podporuje detoxifikáciu pečene a odstraňuje nadbytočný estrogén z tela. 

Škoricový cheesecake so slivkami a chia želé
Škoricový cheesecake so slivkami a chia želé
30
SEP

Milujete škoricu? Potom vám tento recept dokonale ulahodí. 

Avokádový puding
Avokádový puding
29
SEP

Máme ho radi na akýkoľvek spôsob a vlastne v poslednej dobe ho jeme veľmi často.

Zeleninová polievka so špaldovým kernotom
Zeleninová polievka so špaldovým kernotom
28
SEP

Zeleninový vývar obsahuje dôležité minerálne látky, nezaťažuje telo soľou, ktorú obsahuje vývar z mäsa.

 

Chutná vločková kaša
Raňajková snehová kaša
27
SEP

Pochutíte si na nej nielen na raňajky. 

Syrovo-tapiokové pečivo bez lepku
Syrovo tapiokové pečivo bez lepku
26
SEP

Na tento recept ma upozornila kamarátka, cestovateľka, pri návšteve Brazílie. 

Krupoto s červenou fazuľkou

Jačmeň sa radí medzi prastaré obilniny a bol u nás veľmi používaný. Jačmenné krúpy sa vytratili z našich kuchýň a najčastejšie sa používajú pri príprave krúpových jaterníc.

Fit cheesecake
Fit cheesecake
22
SEP

Je to vynikajúci dezert, ktorý chutí a aj vyzerá perfektne.

 

Špaldová bábovka s medom a lieskovcami
Špaldová bábovka s medom a lieskovcami
21
SEP

Túto bábovku dokážu upiecť aj začiatočníci. 

Zvoľte stranu: 1-17 | 18-34 | 35-51 | 52-68 | 69-85 | 86-102 | 103-119 | 120-136 | 137-153 | 154-170 | Ďalšia strana
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 1373
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.