Zdravé rýchlovky: Brokolicové placky zapekané s bryndzou
2
MÁJ
Zdravé rýchlovky: Brokolicové placky zapekané s bryndzou
Jana Šimkovičová

Zeleninové placky sú štíhle a fit jedlo či na obed alebo večeru. Neobsahujú žiadnu múku a ulahodíte nimi aj návšteve.

Celý článok
Správna výživa pre najlepší výkon
redakcia
Fitnes puding
30
APR

Ak športujete, vaše telo naozaj potrebuje špecifické živiny, aby malo dostatok energie a bolo silné. Otázkou však je – čo presne jesť, aby ste tie živiny telu dodali? Koľko kalórií potrebujete? Čo si navariť po tréningu, čo si môžete dať pred behom alebo ako jesť, ak chcete nabrať svalovinu, no nie kilá tuku?

Cícerová bábovka bez múky s konopnými semiačkami
Jana Šimkovičová
Cícerová bábovka bez múky s konopnými semiačkami
23
APR

Žiada sa vám viac proteínov? Vyskúšajte cícerovú bábovku. Nie je to žiaden vtip, chutí výborne. 

Pesto je plné vitamínov. Takto si ho pripravíte doma
Eva Vlková
Pesto je plné vitamínov. Takto si ho pripravíte doma
23
APR

Ak preferujete zdravú, ľahkú kuchyňu, nemalo by v nej chýbať pesto. Nielen preto, že je plné vitamínov.

Vyskúšajte tieto jarné šaláty
Eva Vlkova
Vyskúšajte tieto jarné šaláty
15
APR

Či už detoxikujete po zime, alebo chcete niečo urobiť pre zdravie, zamerajte sa na zaleninu v rôznych formách. Napríklad v šalátoch.

Bryndzová nátierka s bylinkami a medvedím cesnakom
Bryndzová nátierka s bylinkami a medvedím cesnakom
23
MAR

Nátierku si môžete dať aj na mäso či cestoviny.

Jednoduché mandľové koláčiky bez lepku
Jednoduché mandľové koláčiky /biscotti/ – bez lepku
22
MAR

Tento recept som si požičala z talianskej ,,pasticcerie“, ale trochu som ho upravila.

Kakaový chia puding
Kakaový chia puding
21
MAR

Poznáte chia semiačka?  Sú malé, čierne, pripomínajúce mak, a ukrývajú v sebe obrovskú silu. 

Poctivý tvarohový koláč s medom a jablkami
Broňa Horváthová
Poctivý tvarohový koláč s medom a jablkami
20
MAR

Jabĺčka v kombinácii s medom, mandľami, hrozienkami a kvalitným tvarohom chutia výnimočne. 

Pikantné hranolčeky z batatov
Broňa Horváthová

Môžete ich použiť ako prílohu či hlavné jedlo. 

| Počet komentárov: 1
Vegetariánske fašírky
Broňa Horvathova

Máte radi fašírky?  A čo by ste povedali na vegetariánsku alternatívu? 

| Počet komentárov: 2
Špaldový chlebík
Broňa Horváthová
Nedeľný špaldový chlebík
15
MAR

Vyskúšajte ďalší vynikajúci recept na domáci chlieb. 

| Počet komentárov: 1
Tvarohový kuskus s medom, limetkou a černicami

Raňajky sú základom dňa. S touto kašou budete mať dostatok energie celé dopoludnie.

Šalát zo zelenej šošovice a tofu
Broňa Horváthová
Šalát z puy šošovice s tofu
13
MAR

Ľahký, štipľavý, zdravý, orientálny a hotový za pár minút. Ideálna päťkombinácia vlastností pre lenivú večeru!

Šošovicové guľôčky

V kombinácii s pečenou červenou kapustou a vlašskými orechmi vytvárajú lahodnú kombináciu chutí.

Ryžové rezance s hovädzím mäsom

Ryžové rezance sú mojou obľúbenou minútkou, sú hotové do 10-tich minút a navyše sa takto šikovne zbavím zvyškov z chladničky, ktoré mi je ľúto vyhodiť.

Pečené polentové hranolky
Pečené polentové hranolky
8
MAR

Kto by veril, že hranolčeky na obrázku nie sú zo zemiakov a ani nie sú vyprážané? 

Zvoľte stranu: 1-17 | 18-34 | 35-51 | 52-68 | 69-85 | 86-102 | 103-119 | 120-136 | 137-153 | 154-170 | Ďalšia strana
Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 1418
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.