Fantastické voňavé domáce makovky
6
JUL
Fantastické voňavé domáce makovky

Tiež si najradšej na raňajky pochutnávaš na niečom sladkom?

Celý článok
Hovädzie mäso na hubách s pohánkovými krúpami

Proteíny sú nevyhnutným stavebným prvkom pre svalovú hmotu, činnosť vnútorných orgánov, nezaobídu sa bez nich ani vlasy, nechty či pokožka.

Bryndzová nátierka s bylinkami a medvedím cesnakom
Bryndzová nátierka s bylinkami a medvedím cesnakom
4
JUL

Nátierku si môžete dať aj na mäso či cestoviny.

Nadýchaný kakaový koláčik s ovocím
Nadýchaný kakaový koláčik s ovocím
2
JUL

Ľahký a nadýchaný koláčik, ktorý poteší nielen počas oddychových víkendových dní. 

Šošovicový šalát s hroznom a kozím syrom
Šošovicový šalát s hroznom a kozím syrom
1
JUL

Tento šalát je chutný už na pohľad a jeho príprava je veľmi jednoduchá, chute krásne harmonizujúce.

Lievance s ovocným tvarohom
Lievance s ovocným tvarohom
30
JUN

Lievance sú vhodnými raňajkami, ktoré sa dajú pripraviť aj deň vopred a ráno ich stačí ohriať.

Čokoládový chlieb
Čokoládový chlieb
29
JUN

Kto miluje čokoládu, je to pre neho ten pravý experiment.

Kokosové guľky obalené v goji
Kokosové guľky obalené v goji
28
JUN

Kustovnica čínska je ker, ktorý pochádza z Číny. 

Domáce ovocné nanuky
Domáce ovocné nanuky
27
JUN

Na horúce letné dni sú stvorené.

Petržlenový krém s pestom
Petržlenový krém s pestom
26
JUN

Rýchla a sýta polievka, dostupná počas celého roka. 

Batátovo-mandľové koláčiky
Batátovo mandľové koláčiky
24
JUN

Dobrota, ktorá vás dostane.

Rebarborový šalát
REBARBOROVÝ ŠALÁT
23
JUN

Ľahký, rýchly a chutný!

Muffiny s jahodovým krémom
muffiny s jahodovým krémom
22
JUN

Muffiny, ktoré budete milovať. 

Bezlepkové palacinky ako od babičky
bezlepkové palacinky ako od babičky
21
JUN

Na palacinkách si môžu pochutnať aj celiatici. 

Tofu na mandliach

Tofu je výborným zdrojom bielkovín.

Pomarančovo-škoricový koláč
Pomarancovo-skoricovy korenisty kolac
19
JUN

Na nedeľné popoludnie ako stvorený, čo poviete? 

Rizoto so zelenou špargľou a rebarborou

Pripraviť si rizoto nie je najťažší kuchársky výkon.

Desiatujete každý deň?
Áno, desiata je dôležitá.
Ako kedy, teda podľa toho, či mám čas.
Nie, nikdy na to nemám čas.

Celkom hlasovalo: 983
Archív ankiet

Odber newsletterov
Tip pre redakciu
Poslať článok

Poslať článok môže len registrovaný užívateľ.